Новини » Автоновини

Alexa на борда на колите на General Motors



Admin26.09.2019г 

Alexa на борда на колите на General Motors

General Motors обяви, че през първата половина на следващата година виртуалният асистент Alexa на Amazon ще стане част от оборудването на милиони автомобили от марките й Chevrolet, Buick, GMC и Cadillac.

Всеки един от собствениците на автомобилите ще може да разчита на услугите на системата след свалянето на специално приложение за бордовата система, ако техните машини моделно поколение 2018 година и по-нови и че на борда им има 4G интернег свързаност.

Благодарение на опцията за създаване на сценарии и допълнителни възможности чрез Alexa Auto Software Development Kit, екипът на GM ще може да създава допълнителни функционалности за Alexa и по този начин да отговори по-добре на потребителските нужди и изисквания.

При лансирането си, бордовата версия на Alexa за автомобилите на GM ще предложи възможност за изслушване на последните новини, контролиране на домашните си умни устройства, да добавят продукти във виртуалната си кошница за последваща доставка, навигационни и мултимедийни услуги, провеждане на телефонни разговори и други./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама