Новини » Автоновини

Три новости от HONDA на АВТОСАЛОН СОФИЯ 2019



Admin04.10.2019г 

Три новости от HONDA на АВТОСАЛОН СОФИЯ 2019

CR-V Hybrid, CB500F и CBR650R са звездите на щанда ни. Продажбите на спортния мотоциклет започнаха в края на август и той е абсолютната премиера на изложението

Хибридната версия на CR-V ще е сред премиерите на щанда на Honda по време на Автомобилен салон София 2019 г., който започва от 11 октомври в международния изложбен център IEC в столицата. Общо 7 автомобилни и 9 мотоциклетни експоната сме предвидили за събитието в качеството си на официален представител марката у нас.

Honda заема традиционния си щанд №2.3 в зала 2 върху площ от почти 320 кв. м. Посетителите на най-големия автомобилен форум на България ще открият там пълната гама на Honda – обновения Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, фейслифта на HR-V и бензиновата версия на световния бестселър CR-V, чието ново поколение вече е налично и в 7-местна конфигурация.

Ако досега хибридите на Honda бяха от така наречения вид „меки хибриди“, със системата i-MMID на CR-V Hybrid нещата се променят. С нея хибридното задвижване използва два електрически агрегата и всеки от тях работи и като електромотор, и като генератор. Три са режимите – електрически, при потегляне и при ниска скорост, хибриден, при ускорение, и бензинов, при висока скорост. При спускане по наклон и при спиране i-MMD ползва излишната енергия за зареждане на батерията.

Honda CR-V Hybrid пристигна в България непосредствено след старта на европейските продажби на модела и вече може да бъде открит в шоурумите на оторизирания дилър на Honda – Бултрако Моторс АД. От 63 990 лв. с ДДС започват цените за Honda CR-V Hybrid. Най-ниското ниво на оборудване е Comfort с предно предаване, а най-високото – Prestige – с четири задвижващи колела. За отаналите два варианта на обзавеждането – Style Plus и Premium купувачите ще могат да избират между двата вида предаване.

Новите модели сред мотоциклетите са „голият“ CB500F и спортният CBR650R, показани предпремиерно тази пролет по време на MOTO EXPO 2019. Реалните доставки и продажби на тези модели в България започнаха в разгара на лятото и първите бройки от тях се радват на небивал пазарен успех. Почитателите на мотоциклетите ще открият на щанда на Honda модели от всички класове – от SH 150, PCX 125A и NSS125, през офроудърите CRF 450L, Х-ADV750, Africa CRF 1000A, та чак до краля на туринг класа – GL 1800 Gold Wing.

По традиция в последния ден от изложението посетителите, попълнили анкетна карта за автомобил по избор, участват в томбола с многобройни награди, най-голямата от които е нова кола. Именно през октомври е моментът някой от почитателите ни да избере Honda Jazz, който е сред чудесните възможности от богатия списък с конкурентни модели. Припомняме, че традиционно този модел се нарежда сред най-здравите автомобили на вторичния пазар.

Източник: www.honda.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама