Новини » Автоновини

Освежаване за FORD GALAXY и S-MAX



Admin10.10.2019г 

Освежаване за FORD GALAXY и S-MAX

FORD разкри подробности за версиите 2020 година на многофункционалните си модели GALAXY и S-MAX, които обещават да предложат на бъдещите си собственици по-стилен дизайн, повишен комфорт и нови решения за свързаност с околния свят. Сериозен акцент тук са и луксозните версии Vignale, които получават и двата автомобила.

Обновените FORD GALAXY и S-MAX се отличават по-стилен екстериорен дизайн, нови модели алуминиеви джанти, одобрени от AGR (Aktion Gesunder Rücken) ергономични седалки с възможност за регулиране в 18 направления и с масажна функция като опция, въвеждане в оборудването на FordPass Connect системата за интернет свързаност на до 10 устройства и с функция за ранно известяване при опасност и други.

"Нашето ново Galaxy Vignale пренася първокласното пътуване на следващото ниво, а свързаността чрез нашата технология FordPass Connect прави живота по-лесен и по-малко стресиращ за клиентите на S-MAX и Galaxy, независимо от това дали те шофират, работят или си почиват", споделят от Ford Европа.

В новото луксозно Vignale предложение на Ford са включени предно табло и централна конзола с кожена тапицерия, допълнителен пакет алуминиеви апликации за интериора, волан с подгряване, климатизирани предни седалки и други.

Ford S-MAX и Galaxy се предлагат в три мощностни версии на двулитровия EcoBlue дизелов двигател на марката, като клиентите могат да избират между модификации със 150, 190 и 240 конски сили. Автомобилите се предлагат във вариант с шестстепенна механична и осемстепенна автоматична предавателна кутия.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама