Новини » Изложения

Автосалон Токио 2019: Това е новата Honda Fit



Admin23.10.2019г 

Автосалон Токио 2019: Това е новата Honda Fit

Изцяло новото поколение на хитовия за Honda Motor модел Fit отбелязва световната си премиера на тазгодишното международно изложение в Токио, а продажбите му в Япония ще започнат през февруари следващата година.

От Honda коментират, че четвъртата генерация на Fit е разработена без компромис по отношение на простора на интериора и неговата модулност, като в същото време автомобилът е създаден по такъв начин, че да се бъде приет от потребителите в глобален мащаб. За постигането на последното, от марката са проектирали колата в пет ясно различими версии, които да отговарят на изискванията на различни потребителски изисквания и очаквания, както и на различни приложимости.

Новата Honda Fit, която ще се предлага с хибридна задвижваща система e:HEV, ще бъде първата кола на компанията, която ще бъде оборудвана със специални стабилизиращи тялото седалки и ще продължи да предлага познатата до момента модулност на задните седалки.

Петте версии на новия Fit ще се отличават както като интериорна конфигурация, така и като екстериорна стилистика. Версията Basic ще играе ролята на входно ниво за семейството нановия Fit, с помощта на специални цветове и материари, HOME ще предложи наподобяващо домашна обстановка излъчване и усещане, NESS ще се отличава със специално водоотблъскваща тапицерия на седалките и акцент към спортуващите, CROSSTAR ще предложи отговор на търсещите свободата извън стандартните пътища, а за тези, които държат на по-луксозното изпълнение, е създадена версията LUXE.
Източник:Honda-Fit" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама