Новини » Автоновини

HONDA ускорява електрификацията си в Европа



Admin24.10.2019г 

HONDA ускорява електрификацията си в Европа

Успоредно с премиерата на изцяло новото и четвърто поколение на хитовия си в глобален мащаб модел Jazz, днес Honda анонсира плановете си за сериозно ускоряване на стратегията за електрификация на портфолоито си.

От Honda анонсират, че плановете на марката предвиждат всички основни модели на компанията да бъдат електрифицирани до 2022 година, което е с три години по-рано от първоначално обявеното. През следващите 3 години, фирмата ще лансира шест електрифицирани пазарни предложения, като всички те ще станат част от новото семейство e:Technology, а първите две попълнения ще бъдат изцяло електрическата Honda e и хибридът Honda-Fit" target="_blank">Jazz (Fit).

"Скоростта на промяната в регулациите, пазара и потребителските настроения в Европа означава, че преминаването към електрификацията се случва по-бързо от където и да било в света", коментира Том Гарднър, старши вицепрезидент на Honda Motor Europe. "След като скоростта на промените продължава да се увеличава, ние трябва да действаме по-рано, за да отговорим на тези предизвикателства възможно най-добре"./Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама