Новини » Автоновини

Volkswagen Golf 8: Легендата продължава



Admin30.10.2019г 

Volkswagen Golf 8: Легендата продължава

Тази вечер във Волсфсбург се състоя световната премиера на изцяло новото и осмо по ред поколение на хитовия за Volkswagen и най-продаван в Европа модел Golf.

Новият Golf, който дебютира във версиите си GTI (plug-in хибрид с 60 километра електрически пробег) и R-line и ще бъде доставен на първите си собственици в Германия и Австрия в началото на декември, идва с пълен набор високоефективни модерни задвижващи агрегати- от класически бензинови и дизелови двигатели, през хибриди (eTSI) и зареждаеми (plug-in) хибриди (версия с 204 и 245 конски сили), свързаност с околната среда (Car2X като стандартно оборудване), интуитивна бордова система, иновативен кокпит, адаптивен към съответната ситуация, пълен набор системи за асистиране на управлението и повищаване на пасивната и активната безопасност, гласово и жестово управление на бордовата система и други.

Новият Golf ще стъпи на пазара в не по-малко от пет хибридни верси на задвижването си, като три от тях ще бъдат eTSI с мощности от 110, 130 и 150 конски сили. Зареждаемите (plug-in) хибридни модификации ще бъдат оборудвани с литиево-йонна батерия с капацитет от 13 kWh като ще предложат автономност в чист електрически режим от около 60 километра.

Класическите двигателни версии на Volkswagen Golf 8 ще предложат избор между бензинови и дизелови мотори с мощности от 90 до 150 конски сили, а TGI версията обещава 130 консur сили.

*Очаквайте подробности
 




Коментари

Добави коментар

Реклама