Новини » Любопитно

Гумите за зимата



Admin30.10.2019г 

Гумите за зимата

Зимното време често е лошо - дъжд, лоша видимост, мокри и студени пътища, а също и сняг - студеният сезон подготвя много предизвикателства. Особено мокрото изисква много умение от водача и добри гуми, осигуряващи кратки спирачни разстояния, бързо оттичане на водата от каналите и прецизно управление. Достатъчно основание да се слагат добри “мокри” гуми през зимата.

Например, за предстоящия зимен сезон Uniroyal, марката с чадъра, ще предлага зимни и всесезонни гуми за автомобили, джипове, микробуси и микробуси. Всички гуми за зимна употреба носят символа на снежинката.

Зимният “специалист” Uniroyal MS плюс 77 е разработен като всеобхватен годишно за автомобили и SUV. Гумите се оценяват като добри при мокри и студени пътища, в кал и сняг. Това е възможно благодарение на стръмният V-образен профил, големите, твърди раменни блокове и специално разработената със силициев диоксид смес на гумите. Докато многото канали на протектора ускоряват изпускането на вода от отпечатъка, стабилните блокове и тяхното разположение гарантират прецизно управление по мокри пътища.

С AllSeasonExpert 2 и AllSeasonMax марката има две целогодишни модерни гуми в програмата си, предназначени да осигуряват бързо оттичане на вода, къси спирачни разстояния по мокри, сухи и зимни пътища и добри характеристики на волана.

Автомобилната гума AllSeasonExpert 2 предлага висока защита срещу аквапланинг, къси спирачни разстояния и прецизно управление, според производителя. За бързото оттичане на вода е възприета технологията Shark Skin на добре познатите летни гуми. Всесезонните гуми се предлагат за джанти с диаметър от 13 до 18 инча, подходящи за превозни средства от малки автомобили до средния клас.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама