Новини » Автоновини

FORD анонсира новата си бордова система FORD SYNC 4



Admin01.11.2019г 

FORD анонсира новата си бордова система FORD SYNC 4

Ford разкри първите подробности за новото поколение на бордовата си инфо-комуникационна и мултимедийна система FORD SYNC 4, която поетапно от следващата година ще стане част от стандартното оборудване на някои от актуалните модели на марката.

От Ford коментират, че FORD SYNC 4 ще предложи изцяло ново ниво на свързаност, гласово управление и още по-интуитивна работа за допълнително удоволствие и подобрена безопасност по време на експлоатацията.

За целта се разчита на база с двойно по-голяма изчислителна мощ в сравнение с FORD SYNC 3, възможност за комбиниране с дигитални екрани с размери от 8 до 15.5 инча, нови възможности за изобразяване и работа с по няколко функционалности едновременно, безжична интеграция с Apple CarPlay, Android Auto и SYNC AppLink, и други.

За по-големите екрани, от Ford са предвидили възможност за разделяне на дисплея на две части- малка и голяма, за едновременно изображение и управление на две подсистеми, както и функционалност Adaptive Dash Cards, която подрежда в обособена лента последните използвани функции на система за директен и по-бърз достъп до мултимедийната или навигационната система, телефон и други.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама