Новини » Тунинг

BRABUS ADVENTURE е за офроуд



Admin04.11.2019г 

BRABUS ADVENTURE е за офроуд

Специалистът в областта на доработката на автомобили Mercedes разпространи информация за специален свой нов проект на тема G-Class, основен акцент при който е бягството от стандартните пътища или т.н. офроуд.

Тематично, новото творение на тунинг-компанията се нарича BRABUS ADVENTURE и включва специално разработен пакет, който е наличен за всички модификации на актуалната версия на Mercedes G-Class.

В оборудването на BRABUS ADVENTURE са включени допълнителни вежди на калниците, 20-цолови джанти със специални офроуд гуми, карбонов капак за резервното колело, окачване с увеличено с 4 сантиметра отстояние от пътя, допълнителен багажник, който се простира по цялата дължина на тавана, стълба, карбонови апликации, възможност за персонализиране на интериора и други.

Освен по екстериора, интериора и окачването, BRABUS ADVENTURE предвижда възможни промени и по задвижването на автомобилите, като от компанията предлагат възможност за увеличение на максималната мощност на модификацията G 350 d с 44 конски сили и на максималния въртящ момент с 60 Нм до съответно 330 конски сили и 690 Нм. В резултат на това, версията е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 7.2 секунди и да развие максимална скорост на движение от 202 км/ч. За тази модификация, от BRABUS предлагат също така и нова стоманена спортна изпускателна система.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама