Новини » Еко-ауто

Това е електрическото Vivaro на Opel



Admin05.11.2019г 

Това е електрическото Vivaro на Opel

Днес Opel разпространи първото изображение на изцяло електрическата версия на многофункционалното си Vivaro, наречена Vivaro-e, и потвърди, че през 2021 година ще видим и електрическото Combo-e.

Opel Vivaro-e, което ще бъде лансирано на пазара през следващата година, ще се предлага с избор между два вида батерии. Първата от модификациите на лекотоварната кола ще бъде оборудвана с батерия с капацитет от 50 kWh, което според компанията ще е достатъчно за изминаването на до 200 километра. Вторият вариант ще разполага с батерия с капацитет от 75 kWh за автономност от до 300 километра.

"Opel става електрически", споделя Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Всички модели на Opel ще бъдат електрифицирани до 2024 година, като клиентите ще могат да избират електрически вариант за всеки един от моделите. Еелектрифицираните лекотоварни автомобили ще бъдат особено важни за онези последни няколко километра в градски условия... Поради тази причина съм особено щастлив, че Vivaro-e ще бъде налично през следващата година, а електрифицираните версии на Opel Combo Life, Combo Cargo и Zafira Life ще пристигнат през 2021 година".Opel" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама