Новини » Автоновини

Hyundai стартира производството на Sonata 2020



Admin06.11.2019г 

Hyundai стартира производството на Sonata 2020

Североамериканското подразделение на Hyundai обяви, че в производствения комплекс на марката HMMA (Hyundai Motor Manufacturing Alabama) е започнало производството на новото (8) поколение на хитовия за марката на местиня пазар модел Sonata.

"Горди сме да представим за първи път изцяло новата ни соната по време на международното изложение в Маями в деня на началото на производството му", коментира Стив Флъд, регионален генерален мениджър на Hyundai Motor America. "В Hyundai сме отдадени на това да правим качествени автомобили, които надминават очакванията както на новите, така и на настоящите клиенти".

От американското подразделение на Hyundai коментират, че новото поколение на Sonata е първия седан на марката изпълнен в новия дизайн език на компанията, наречен Sensuous Sportiness. При новото пазарно предложение на марката са комбинирани класическо четириврато изпълнение на конструкцията и типични за купе моделите стилистични решения.

Освен пълен набор високотехнологични решения и технологии за повишаване на активната безопасност и подпомагането на управлението, новата Sonata е и първата кола на марката, която е разработена на изцяло но иновативна платформа. Същата обещава допълнителна здравина на купето, но и понижение в общото тегло, което също така спомага значително за намаляването на вредните емисии по време на експлоатацията на автомобила.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама