Новини » Автоновини

Изцяло новото BMW 1 Series вече е в България



Admin20.11.2019г 

Изцяло новото BMW 1 Series вече е в България

След 15 години, две поколения и повече от 2 490 000 реализирани представителя, третата генерация на BMW 1 Series вече присъства официално и на българския автомобилен пазар.

С основно предназначние за европейския пазар, около 80% от продажбите на първата серия на BMW се реализират именно в ЕВропа, като моделът се радва на най-силен интерес на основните пазари като Германия, Великобритания, Италия и Франция.

С цялостно трансформиран екстериор и интериор, подобрено и разширено технологично оборудване, съпоставимо като позиции с далеч по-елитните предложения на BMW, подобрена функционалност и приложимост- +33 мм за коленете на пътниците отзад и увеличен с 20 литра до 380 литра багажник, и модернизирана гама задвижващи агрегати от семейството BMW Efficient Dynamics, новата 1 Series прави сериозен скок в сравнение с предшественика си, като вече спокойно може да изпълнява функция и на луксозен семеен автомобил.

В същото време, новото BMW 1 Series идва с редица иновативни решения, в това число архитектура с предно задвижване, която може да бъде съчетана с интелигентната система за задвижване на четирите колела xDrive, пионерен за модела като цяло панорамен стъклен таван, ARB технология за подобряване на пътното поведение, прожекционен head-up екран, дигитален ключ, управление на инфо-комуникационната и мултимедийна система с жестове, обновяване на бордовата система през интернет (over-the-air), впечатляващ набор системи за подпомагане на движението и повишаване на безопасността и други.

Сериозен акцент при новото BMW 1 Series е разнообразието на задвижванията му, сред които могат да бъдат открити както дизелови (116d със 116 к.с., 118d със 150 к.с. и 120d със 190 к.с.), така и две бензинови модификации. Топ предложението в гамата на новата единичка е версията M135i, която обещава впечатляващите 306 конски сили./BMW-1-Series-вече-е-в-България" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама