Новини » Автоновини

Всеки нов JAGUAR и LAND ROVER с дистанционно обновяване на софтуераAdmin29.11.2019г 

Всеки нов JAGUAR и LAND ROVER с дистанционно обновяване на софтуера

JAGUAR LAND ROVER обяви, че всеки нов автомобил на JAGUAR и LAND ROVER ще бъде оборудван със система SOTA (Software-over-the-air) за дистанционо обновяване на бордовата си система.

Новата инициатива на JAGUAR LAND ROVER следва стратегията за въвеждането и оптимизирането на решенията за свързаност в портфолиото на двете марки, като в случая потребителите ще могат да разчитат на най-бързото възможно получаване на софтуерни обновления за техните автомобили, без да се налага за целта да посещават сервизен център.

От JAGUAR LAND ROVER коментират също така, че пакетът Smartphone Pack, който е съвместим с Apple CarPlay и Android Auto/Baidu CarLife (в замисимост от региона на продажба) и стандартен, дава възможност за безпроблемна синхронизация на съвместими приложения за мобилен телефон и управлението им през бордовия екран, а най-новите версии на бордовите системи Touch Pro и Touch Pro Duo обещават още по-интуитивна и бърза работа.

Самото обновяване на бордовата система на новите автомобили JAGUAR и LAND ROVER ще може да се осъществява посредством микро SIM карта или чрез Wi-Fi достъп до интернет.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Ecogas 15W-40
Gazpromneft Ecogas 15W-40
Разфасовка: 1 литър
Цена: 6.54лв.
Купи