Новини » Любопитно

LED светлини в Renault и в малкия класAdmin20.12.2019г 

LED светлини в Renault и в малкия клас Renault предлага вече пълни LED фарове и в малкия си автомобилен клас. С актуалните версии на Clio, Captur и Zoe, Renault представи най-модерната технология за осветление почти навсякъде в гамата си. Въпреки че са инсталирани стандартно в тези модели и в Espace, LED светлината се предлага и в Mégane, Scénic, Kadjar, Koleos и Talisman в зависимост от оборудването.

Модулите, наречени в Renault LED Pure Vision, изпълняват функциите дълги светлини, къси светлини и светлина за паркиране и са предназначени да излъчват цветен спектър, подобен на дневната светлина, който пподпомага зрителните навици на човека и предотвратява умората по време на нощно шофиране.

В обновения Espace, фаровете LED Matrix Vision ще бъдат използвани за първи път в началото на следващата година, което автоматично ще адаптира осветяването на пътя към пътната обстановка и по този начин допълнително ще се увеличи активната безопасност на модела. Те са комбинирани с предна камера и позволяват шофиране без отблясъци, въпреки че дългите светлини са включени постоянно.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft HD 50
Gazpromneft HD 50
Разфасовка: 5 литра
Цена: 19.18лв.
Купи