Новини » Автоновини

HYUNDAI MOTOR GROUP с 44 електрифицирани предложения до 2025 година



Admin03.01.2020г 

HYUNDAI MOTOR GROUP с 44 електрифицирани предложения до 2025 година

С настъпването на новата година, HYUNDAI MOTOR GROUP потвърди стратегическите си планове за развитие на компанията, които включват сериозно увеличение на броя електрифицирани предложения в портфолиото на автомобилния гигант, нови решения в областта на системите за автономно управление и иновативни услуги за мобилност.

От HYUNDAI MOTOR GROUP обявяват, че възнамеряват да лансират на пазара 44 електрифицирани модела и модификации до 2025 година, като в това число ще фигурират 11 нови изцяло електрически коли, 13 хибрида, 6 зареждаеми (plug-in) хибрида и 2 автомобила с водородна задвижваща система.

Към 2025 година, HYUNDAI MOTOR GROUP ще предлага общо 23 модела и модификации с изцяло електрическа задвижваща система, като към момента броят им е 9. Първият изцяло нов и специално разработен 100% електрически автомобил ще бъде лансиран на пазара през 2021 година. От 2024 година, компанията ще интегрира в производствения си процес изцяло нова архитектура за електромобили.

През 2020 година, HYUNDAI MOTOR GROUP ще разшири ударно портфолиото си електрифицирани автомобили, като ще добави няколко нови хибридни и зареждаеми (plug-in) хибридни предложения на хитови свои SUV модели, в това число Kia Sorento, Hyundai Tucson и Hyundai Santa Fe.

По отношение на системите за автономно управление, от HYUNDAI MOTOR GROUP обявяват, че след разработването на цялостно решение в областта, групата ще оперира автономни автомобили в определени региони през 2023 година и ще пусне готово за пазара решение през втората половина на 2024 година.
 




Коментари

Добави коментар

Реклама