Новини » Автоновини

Hyundai VENUE е Автомобил на годината 2020 в Индия



Admin03.01.2020г 

Hyundai VENUE е Автомобил на годината 2020 в Индия След VERNA, CRETA, ELITE i20, GRAND i10 и i10 през съответно 2018, 2016, 2015, 2014 и 2008 година, Hyundai VENUE донесе поредното признание за продуктите на марката, след като спечели конкурса Автомобил на годината 2020 на Индия.

"Това е изглючителен момент на гордост за нас в семейството на Hyundai", коментират от Hyundai Motor India. "За нас е чест да спечелим най-престижната автомобилна награда- Автомобил на годината на Индия 2020, с първия свързан SUV на Индия- Hyundai VENUE. Той се превърна в първи избор на клиентите в Индия и пише нова успешна история с повече от 95 000 заявки".

Hyundai VENUE беше представен за първи път през април миналата година на международното изложение в Ню Йорк, като дебютира с модерна стилистика, свеж дизайн и богат набор технологични решения. Сред отличителните черти на модела са също така възможността за поръчка на двуцветно контрастно изпълнение на екстериора, 1.6-литров Gamma двигател в комбинация с шестстепенна механична или IVT (Intelligent Variable Transmission) автоматична трансмисия, 8-инчов бордови екран с Android Auto и Apple CarPlay синхронизация за мобилен телефон, Bluetooth свързаност, система за известяване при опасност от удар с превозно средство отпред, система за задържане на автомобила в пътното платно и други.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама