Новини » Любопитно

VW наема 2500 експерти по електроникаAdmin08.01.2020г 

VW наема 2500 експерти по електроника

Когато разработвате нови автомобили днес, “музиката свири” най-вече в електрониката. Не е чудно тогава това, че Volkswagen търси да наеме 2500 експерти по електроника в цяла Германия. Освен това VW обучава стотици софтуерни разработчици в собствения си факултет. В новата приблизително двугодишната програма на компанията 300 участници ще бъдат квалифицирани като разработчици на софтуер до края на годината.

„Фолксваген Груп предлага на ИТ специалистите изключителни възможности за назначаване и развитие,“ казва директорът по човешки ресурси Гунар Килиан. Около 12 000 служители по целия свят вече биха работили само в ИТ отделите - софтуерни разработчици, UX дизайнери, “облачни” архитекти, експерти в областта на изкуствения интелект. - "И ще продължим да укрепваме тази насока бързо." - завършва Килиан. През 2020 г. само в Германия целта е да бъдат събрани около 2500 експерти в бъдещите области на мобилността от електрификацията до дигитализацията, разработката на софтуер и свързаност.

В момента Volkswagen осъществява най-обширната инициатива в историята си за електрификация в автомобилната индустрия и се развива като пълен доставчик на хардуер, софтуер и IT услуги. Компанията управлява ,развитието на работата в мрежа на превозни средства, както и модернизацията и дигитализацията на фирмените процеси - с цел да е на челно място в технологичното развитие в електромобилността, работата в мрежа и цифровизацията в света.VW-наема-2500-експерти-по-електроника" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Motor Oil 40
Gazpromneft Motor Oil 40
Разфасовка: 5 литра
Цена: 20.52лв.
Купи