Новини » Еко-ауто

e-4ORCE: Електрическата система за задвижване на четирите колела на NissanAdmin08.01.2020г 

e-4ORCE: Електрическата система за задвижване на четирите колела на Nissan

Nissan обяви, че името на новата система за електрическо задвижване на четирите колела, която компанията ще интегрира в бъдещите си серийни електромобили, ще се нарича e-4ORCE.

От Nissan коментират, че e-4ORCE е в състояние да предостави моментален въртящ момент към четирите колела по един балансиран и сигурен начин, което обещава да предложи динамични параметри, сравними с тези на луксозните спортни автомобили.

"Тази технология позволява отлични представяне в завой и сцепление на хлъзкави повърхности, както и комфортно пътно поведение за всички пътници", коментира Такао Асами, старши вицепрезидент на развойното подразделение на Nissan.

Nissan демонстрира новата технология за интелигентно електрическо задвижване на четирите колела за първи път през октомври миналата година с помощта на специална прототипна версия на електромобила Nissan-с-два-електрически-мотора-и-интелигентно-задвижване-на-четирите-колела-Видео-" target="_blank">LEAF, коментира Nissan" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес.
Коментари

Добави коментар

Реклама