Новини » Автоновини

PEUGEOT на Автомобилния салон в Брюксел за 2020: Силата на избораAdmin13.01.2020г 

PEUGEOT на Автомобилния салон в Брюксел за 2020: Силата на избора

Щандът на PEUGEOT с площ 2 000 кв. м в сграда 3 в центъра Хейзел включва:


•Европейската премиера на новия SUV PEUGEOT 2008 в електрическа версия и версия с двигател с вътрешно горене
•Новите PEUGEOT 208 и e-208
•508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Concept
•Plug-in хибридната гама на PEUGEOT
•Електрически велосипеди: eT01 FS Crossover и eC01 D9 PowerTubes


ЕВРОПЕЙСКА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ PEUGEOT 2008: #NEXT GEN SUV

Новият PEUGEOT 2008 заема мястото си в сегмента на компактните SUV автомобили, допринасяйки за това, което носи успеха на гамата PEUGEOT днес: утвърден дизайн и разграничаване чрез иновации и технологии.

С мощен и отличителен стил, новият 2008 PEUGEOT SUV е обект на желание. Той постига амбицията да отгърне нова забележителна страница в историята на SUV автомобилите на PEUGEOT и е напълно в съвременната стилистика на марката, като същевременно разкрива своя собствена индивидуалност.

Новият SUV PEUGEOT 2008 е още по-високотехнологичен и в момента се предлага с новия
PEUGEOT i-Cockpit® 3D, който запазва всичките си основни характеристики:
•компактен волан
•голям HD сензорен екран
•иновативен 3D инструментален панел на нивото на очите


Изключително рядкост в този сегмент, оборудването и системите в помощ на водача са заимствани от по-луксозни сегменти и са най-високото ниво експертен опит на PEUGEOT. Новият SUV е пълен с технологии, включително Drive Assist и Park Assist, Следене на мъртвата зона, Система за разширено разпознаване на пътните знаци, Предупреждение за бдителността на водача и Активна система за предупреждение при неволно пресичане на маркировката.

Базиран на изцяло новата и ефективна Обща модулна платформа (Common Modular Platform - CMP) от последно поколение, новият SUV PEUGEOT 2008 е мултиенергиен автомобил. Водачите могат да изберат типа задвижващ агрегат в зависимост от конкретните им нужди: изцяло електрически, бензинов или дизелов.

Електрическото шофиране може да е магическо, затова първият електрически SUV на PEUGEOT предлага на водачите нов свят със 100% електрически усещания. Електрическият мотор с мощност 100 kW (136 к.с.) и моментално достъпен въртящ момент от 260 Нм осигурява ежедневно удоволствие от шофирането във всякакви ситуации. Батерията с голям капацитет от 50 kWh предлага пробег до 320 км съгласно новия стандарт WLTP.
И понеже електрическата технология не трябва по никакъв начин да прави компромис с качествата на новия SUV PEUGEOT 2008, батериите са разположени оптимално под пода.
Времето за зареждане варира в зависимост от наличната мощност:
•16 часа за пълно зареждане с предоставения заряден кабел
•Между 5 часа и 15 минути и 8 часа за пълно зареждане със стенна зарядна станция
•30 минути за зареждане на 80% от батерията на обществени зарядни станции с мощност 100 kW


НОВИТЕ PEUGEOT 208 И PEUGEOT e-208: ФУТУРИСТИЧНИ И МЛАДЕЖКИ


На Автомобилния салон в Брюксел през 2020 г. PEUGEOT представя новия PEUGEOT 208, който наследява един от най-продаваните модели на Марката. Като част от енергийния преход изборът на стил на каросерията не трябва да диктува употребата на автомобила или неговия задвижващ агрегат. Ето защо новият PEUGEOT 208 се предлага още от лансирането си с три различни опции за енергиен източник - електрически, бензинов и дизелов.

Това ново поколение PEUGEOT 208, идеално вписващо се в стратегията на Марката за препозициониране към луксозния клас автомобили, се отличава с енергичните линии на своя дизайн, който носи изобилие от младежки дух и ентусиазъм.
Вдъхновен от концептуалния модел PEUGEOT Fractal, новият PEUGEOT 208 е оборудван с оригинален PEUGEOT i-Cockpit® от ново поколение с 3D инструментален панел на нивото на очите и редица системи в помощ на водача, заимствани от по-високи сегменти.

PEUGEOT 208 е в сърцето на B сегмента. Също като новия PEUGEOT 2008 той притежава утвърден стил и се отличава с иновациите и технологиите си. Свръхсвързан с функцията Mirror Screen и свързаната 3D навигация TomTom® Traffic, новият PEUGEOT 208 също така бележи върхови резултати по отношение на безопасността и е оборудван с водещи в сегмента системи в помощ на водача от най-ново поколение, включително новата функция Drive Assist, прокарваща пътя към полуавтономното шофиране.

Новият PEUGEOT e-208 е особено пъргав и приятен за шофиране със своя изцяло електрически задвижващ агрегат с мощност 100 kW (136 к.с.), предлагащ 260 Нм въртящ момент (наличен от 0 км/ч) за моментални реакции. Батерията с голям капацитет от 50 kWh предлага пробег до 340 км съгласно новия стандарт WLTP.

Новият PEUGEOT e-208 има няколко моментално разпознаваеми характеристики на екстериора:

•предна решетка в цвета на каросерията
•двуцветни лъвове, които сменят цвета си в зависимост от зрителния ъгъл
•емблема „e-208“ в задната част и „e“ на калниците


КОНЦЕПТУАЛЕН МОДЕЛ 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED: НЕО-ДИНАМИКА

Концептуалният модел 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED загатва за гамата високодинамични електрифицирани автомобили, разработени от PEUGEOT SPORT.

Базиран на изцяло новия седан PEUGEOT 508 HYBRID, 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED CONCEPT може да се похвали с отличителен, елегантен и атлетичен стил.
Аеродинамиката на автомобила задава изцяло ново измерение със зашеметяващ стил.

Цветът на каросерията Selenium Grey, който се променя в зависимост от светлината благодарение на опалесцентните частици, се съчетава с вложки в цвят Kryptonite, утвърждаващи мястото на модела в спортната и високодинамична гама.

Проектиран с целия експертен опит на инженерите в PEUGEOT SPORT, концептуалният модел 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED има изключителна динамика, сравнима с тази на автомобил с двигател с вътрешно горене с 400 к.с. Той има задвижване на четирите колела и осигурява зашеметяващо ускорение чрез комбинация от бензинов двигател PureTech с 200 к.с. и два електрически мотора, 110 к.с. отпред и 200 к.с. отзад.

Концептуалният модел 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED има всички предимства на хибриден автомобил, осигурявайки на водачите истинска икономичност и пробег до 50 км в изцяло електрически режим (WLTP).


100% ЕЛЕКТРИФИЦИРАН ЩАНД НА PEUGEOT

От 10 до 19 януари щандът на PEUGEOT ще се фокусира върху най-новите електрифицирани разработки на Mарката:

•Европейска премиера: новите PEUGEOT 2008 и e-2008.
•100% електрифицирана гама с Plug-in хибридната гама. Plug-in хибридната технология съчетава бензинов двигател и електрически мотор за подобрена функционалност и свобода на употреба. PEUGEOT 3008 HYBRID4 (300 к.с. и 4WD) и PEUGEOT 508 седан и комби (225 к.с.) са адаптирани за града, междуградските пътища и провинцията (3008 HYBRID4). Четирите налични режима на шофиране при тези модели усилват усещанията зад волана с магическия ефект на изцяло електрическия режим ZEV, икономичността на режим 4WD (3008 HYBRID4), мощността на режим Sport и функционалността на режим Hybrid.

Тъй като PEUGEOT е единственият автомобилен производител, който предлага глобална мобилност на две, три или четири колела, щандът ще включва и най-новите електрически разработки на PEUGEOT Cycles с батерия Bosch, вградена в рамката.

•PEUGEOT Cycles представя eT01 FS Crossover PowerTube. Новият електрически трекинг велосипед постига перфектен синтез за всякаква употреба: в града, на междуградски пътища или горски пътеки. Предната и задната хидравлична система на окачване преодоляват неравностите и гарантират икономично и комфортно колоездене върху всякаква повърхност.
Електрическият градски велосипед eC01 PowerTube D9 е еднакво добре адаптиран към града и провинцията - толкова ефективен по горски пътеки, колкото и по градски асфалт.

Списък с автомобилите, изложени на щанда:
•Новите PEUGEOT 208 и e-208
•Новите PEUGEOT 2008 и e-2008
•PEUGEOT 308 и 308 SW
•PEUGEOT 3008 HYBRID4
•PEUGEOT 508 и 508 SW HYBRID
•PEUGEOT 5008
•PEUGEOT RIFTER
•PEUGEOT TRAVELLER

Източник: www.peugeot.bg
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

G-Energy Expert L 10W-40
G-Energy Expert L 10W-40
Разфасовка: 1 литър
Цена: 7.02лв.
Купи