Новини » Любопитно

LAND ROVER и ZENITH създават специално издание на часовника DEFY 21Admin17.01.2020г 

LAND ROVER и ZENITH създават специално издание на часовника DEFY 21

Колаборацията между двата луксозни бранда е по случай представянето на новия Defender през пролетта

•Двете луксозни марки си сътрудничат за създаването на четвъртия изключителен модел часовник Zenith Land Rover
•Defy 21 Land Rover Edition е посветен на новия Defender - икона, пресъздадена за 21-ви век
•Точно като новия Defender, лимитираната серия часовници интерпретира миналото с поглед към бъдещето
•Defy 21 Land Rover Edition ще бъде ограничен до 250 броя и ще излезе в продажба едновременно с новия Defender през тази година

Zenith работиха съвместно с Land Rover за създаването на специален модел часовник, с който да отбележат преобразяването на Defender в автомобилна икона на 21-ви век.
Подобно на легендарния всъдеход, Defy 21 Land Rover Edition е модерен, издръжлив и много желан. Часовниците ще бъдат лимитирани до 250 броя и тяхното излизане ще съвпадне с официалното представяне на новия Defender.

Изданието Defy 21 Land Rover е последното постижение от четиригодишното партньорство между Land Rover и швейцарския производител на часовници.

Проф. Гери МакГовърн, директор на дизайнерския отдел на Land Rover, сподели: „Като следваща стъпка в нашето партньорство със Zenith искахме да създадем часовник, който да улови същността на новия Land Rover Defender: модерен, издръжлив и много желан. За мен това е най-добрият часовник, който сме създавали съвместно, тъй като всеки един фин детайл улавя напълно характера на новия Defender."

Изданието Defy 21 Land Rover представлява цялостно пресъздаване на иконичния хронограф от 21-ви век от Zenith в нов минималистичен вид. Часовникът е изработен със специална титаниева рамка, която поглъща светлина от всички ъгли, за да се подчертае по-добре фасетираната му повърхност.

Жулиен Торнаре, главен изпълнителен директор на Zenith, сподели: „Подобно на El Primero и неговите многобройни версии през годините, Land Rover Defender също навлиза в нова ера със смел и отличителен характер. Хронографът Defy 21 Land Rover Edition на Zenith също интерпретира миналото по перспективен начин с акцент върху трайността, прецизността, комфорта и смелия дизайн. "

Циферблатът на Defy 21 Land Rover Edition изглежда като едно цяло с матовия си сив цвят, което създава един по-различен вид от стандартните версии на Defy 21. Маркерите в оранжев и бял цвят добавят четливост и контраст на дисплея.

Чрез специално гравирана рамка, дисплеят предлага хронографния механизъм на El Primero 21 и е във формата на джантата с 5 спици на Land Rover. Подобно на различните пакети, които се предлагат с Defender, за да се гарантира перфектната приспособимост към различни нужди на шофиране, така и Defy 21 Land Rover Edition се предлага с две каишки: "Adventure" с текстурирана гума за всякакъв терен и "Country", включваща сива гумена каишка с ефект от плат и оранжеви шевове.

Преди това Zenith и Land Rover са си сътрудничили за създаването на часовници El Primero Range Rover, Chronomaster El Primero Range Rover Velar и Defy Classic Evoque.

Източник: www.landrover.bg
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

М-10Г2к
М-10Г2к
Разфасовка: 4 литра
Цена: 15.58лв.
Купи