Новини » Автоновини

Skoda прави зимата уютнаAdmin17.01.2020г 

Skoda прави зимата уютна

Компактните модели от марката Skoda предлагат на “обитателите” си уют и топлина през зимата. "Scala" и "Kamiq" могат да имат до четири отопляеми седалки, отопляемо предно стъкло и нагреваеми дюзи за миеща течност. Системата за влизане без ключ "Kessy" позволява бързо влизане в автомобила. Двустранните постелки за товарни площи междувременно са подходящи за превоз на мокро или мръсно зимно оборудване.

Опционално предлаганото отопление на волана за "Kamiq" и "Scala" предпазва от изстудяване на ръцете дори при температури на замръзване и позволява шофиране без дебели или мокри ръкавици – наистина по-приятно е и най-вече по-безопасно. Опционалното загреваемо предно предно стъкло, което бързо стопява леда, осигурява бързо видимост в ранната мразовита сутрин.

Още по-уютно е в по-големите модели "Karoq", "Kodiaq", "Octavia" и "Superb": Допълнителното отопление може да се управлява удобно в тях с помощта на дистанционно или частично чрез смартфон. Това означава, че автомобилът има желаната вътрешна температура, като се затопля предварително и ще ви е комфортно когато влезете, а прозорците ще са без лед.Skoda-прави-зимата-уютна" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Premium L 10W-40
Gazpromneft Premium L 10W-40
Разфасовка: 4 литра
Цена: 23.95лв.
Купи