Новини » Автоновини

GV80: Първият SUV на Genesis



Admin17.01.2020г 

GV80: Първият SUV на Genesis Марката Genesis, която е част от гиганта Hyundai Motor, разпространи първата официална информация и снимки за първия в историята си SUV модел.

Изцяло новият GV80 дебютира с няколко интересни и пионерни за продуктовото портфолио на марката новости, в това число шестцилиндров дизелов двигател, адаптивно окачване с функция за сканиране на пътя, активна RANC (Road-Noise Active Noise Control) система за гасене на постъпващия в купето шум, 22-цолови джанти и други.

"GV80 демонстрира същността на иновативния дух на Genesis", коментира Уилям Ли, изпълнителен вицепрезидент и директор на Genesis. "Успоредно с лансирането на GV80- нашият първи луксозен флагмански SUV, ние откриваме нова страница за Genesis".

Genesis GV80 е разработен на базата на изцяло нова платформа, която позволява както задвижване на задните, така и на четирите колела. Задвижващият агрегат на автомобила е трилитров, шестцилиндров дизелов с максимална мощност от 278 конски сили, за който то компанията коментират, че ще предложи на потребителите лидерски показания както по отношение на динамиката, така и по отношение на икономичността.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама