Новини » Любопитно

Автосалонът IAA 2021: Седем града в краткия списък



Admin27.01.2020г 

Автосалонът IAA 2021: Седем града в краткия списък

Какво става с най-големия автомобилен салон в Европа - германския IAA? Едно е ясно за местоположението на Международното автомобилно изложение през 2021 г. - може и да не е във Франкфурт. На 23 и 24 януари 2020 г. седем градове-кандидати в Берлин ще представят своите концепции пред организационната асоциация на автомобилната индустрия (VDA) и то зад затворени врати.

Според VDA, Хановер, Берлин, Щутгарт, Франкфурт на Майн, Хамбург, Кьолн и Мюнхен са включени в кратък списък на кандидатите за провеждането на IAA.

„Идеите, които видяхме досега, са много креативни и последователно взискателни. Те подчертават, че всеки от седемте града има свой профил и силни страни“, заяви изпълнителният директор на VDA Dr. Мартин Коерс. -”Няма предварително определени фаворити, но вече може да се види ясно, че това ще бъде много стегнато и напрегнато състезание, представянето на кондидатите е високо“, казва Koeрс.

Първоначално презентациите ще бъдат цялостно оценявани, а в края на януари 2020 г. ще бъде взето решение за това с кои градове VDA ще продължи разговорите и с кои ще започнат конкретни разговори за договори.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама