Новини » Автоновини

BMW Connected Music събира в едно музикалните предпочитанияAdmin31.01.2020г 

BMW Connected Music събира в едно музикалните предпочитания

BMW Group анонсира новата си музикална платформа Connected Music, която обещава да събере на едно място любимата на потребителите музика в удобен формат на борда на автомобила им.

BMW Connected Music се явява обединяващо за различните видове аудио стрийминг услуги (Spotify, Napster, Deezer и други) приложение, даващо възможност на потребителите да разчитат и на персонализираните си музикални листи и настройки.

Интересна особеност на BMW Connected Music е тази, че за интегрирането на музикалната услуга не се разчита на връзка между телефона и бородовата система- синхронизацията се осъществява чрез интернет и интегрираната на борда на превозното средство SIM карта, като по този начин не се генерира трафик на картата на мобилния телефон.

Интересен момент е интегрирането на самата система BMW Connected Music с бордовия асистент на BMW- BMW Intelligent Personal Assistant, и последващата от това възможност за гласово "извикване" на конкретна плейлиста, изпълнител и песен.BMW-Connected-Music-събира-в-едно-музикалните-предпочитания" rel="nofollow" target="_blank">/Автопрес
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft GL-5 80W-90
Gazpromneft GL-5 80W-90
Разфасовка: 10 литра
Цена: 55.56лв.
Купи