Новини » Автоновини

RENAULT обявявацените на новия CAPTUR



Admin06.02.2020г 

RENAULT обявявацените на новия CAPTUR

•Новото поколение на европейския SUV лидер обявява своите цени за България
•Новото Renault CAPTUR ще се предлага на цени от 32 490 лв. с ДДС
•Моделът предлага пълен набор от двигатели и нива на оборудване от лансирането си
•Поръчките на модела стартират от началото на февруари

Новото Renault CAPTUR обявява цените си за България, започващи от 32 490 лв. с ДДС за версия Life TCe 100 и 35 690 лв. с ДДС за версия Life dCi 95. Налични за поръчка са двигатели TCe 100, TCe 130, TCe 155, dCi 95 и Blue dCi 115, с ръчна или автоматична скоростна кутия с двоен съединител.

Новото Renault CAPTUR прави своята първа публична изява на 5 ноември 2019 г. Изцяло променен, запазвайки всички качества, които го направиха успешен, новото Renault CAPTUR разширява още повече възможностите за външни и вътрешни персонализации.

С увеличаването на размерите му (11 см по-дълго и почти 2 см по-широко), новото Renault CAPTUR мисли за своите пътници и им предлага повече пространство, повече комфорт и повече обем на товара. Това увеличава възможностите за модуларност с плъзгаща седалка на 16 см, две височини на пода на багажника, възможност за товарене на предмети с дължина 1,57 м и предлага 27 л умело разпределени места за съхранение в купето.

Интериорът е преживял революция както по отношение на стил, така и на качество. Новите материали, модерното персонализиране (налични са 14 комбинации и 8 светлинни атмосфери), комфортът и ергономията ви носят ново изживяване. Новата мултимедийна система EASY LINK предлага най-доброто от съвременните технологии, като например репликацията на смартфон или Google Търсене.

Технологиите са също подобрени благодарение на новите помощни системи за водача от най-добро ниво в категорията, предлагащи първата стъпка към автономното шофиране. Благодарение на новата платформа на Алианса, новото Renault CAPTUR отива по-далеч по отношение на ефективност, комфорт и удоволствие от шофирането.

И накрая, персонализацията, широко известна при CAPTUR, е допълнително обогатена с повече от 50 екстериорни комбинации и появата на 18-инчови джанти.

Новото Renault CAPTUR предлага Full LED Pure Vision фарове от ниво на оборудване Life, както и още повече пространство и модулност от предишното поколение.

Стандартното оборудване предлага много нови функции, ексклузивни за това ниво на оборудване: пълен пакет за активна безопасност с активен спирачен асистент с разпознаване на пешеходци и колоездачи, система за следене на дистанция до движещия се отпред автомобил, система за предупреждение при напускане на лента на движение, система за разпознаване на пътните знаци и круиз контрол.

Пасивната безопасност също не е за подценяване със своите шест въздушни възглавници, система за закрепване на детска седалка ISOFIX, 4,2" дигитален инструментален панел, 16 см плъзгаща се задна делима седалка 60/40 с 3 подглавника, електрическите прозорци и електрически, отопляеми странични огледала.

Ниво на оборудване Zen добавя към оборудването на Life мултимедийната система EASY LINK, вградена в цветен 7'' сензорен екран и съвместима с Android Auto ™ и Apple CarPlay ™, регулируема по височина седалка за пътника и хромирани елементи на волана, скоростния лост и въздуховодите.

От своя страна ниво на оборудване Intens предлага автоматичен климатик, 17'' двуцветни алуминиеви джанти, дневни С-образни LED светлини отпред и отзад, двуцветно купе, сензори за паркиране на заден ход, мултимедийна навигационна система Easy Link, автоматична паркинг спирачка с функция Autohold, автоматично превключване на къси и дълги светлини, електрохромно огледало за задно виждане, кожен волан и Renault Multi-Sense®, включваща 3 режима на шофиране: Sport, Eco и My Sense.

Новото Renault CAPTUR предлага и пълна гама от аксесоари. По този начин, от осветените прагове на вратите до модулната защита за багажник Easy Flex и електрически прибиращия се теглич, всеки може да адаптира своето Renault CAPTUR към своите нужди и желания.

Източник: www.renault.bg

 




Коментари

Добави коментар

Реклама