Новини » Изложения

LEXUS представя три европейски премиери на Автомобилното изложение в Женева 2020Admin10.02.2020г 

LEXUS представя три европейски премиери на Автомобилното изложение в Женева 2020

- Първа поява пред публика на студийния модел Lexus LF-30 Electrified, визия за бъдещата електрификация на Lexus;
- Европейски дебют на UX 300e, първият захранван с батерия електрически автомобил на Lexus и първият модел който носи емблемата “Lexus Electrified”;
- Европейско представяне на кабриолета LC 500 Convertible, откритата версия на флагмана LC coupe;
- Дигиталната пресконференция ще бъде налична по време на дните за медии на изложението (3 и 4 март) онлайн и на щанда на Lexus.

Lexus е домакин на три европейски премиери на Автомобилното изложение в Женева през 2020 година, като в това число се включват продукти, които скоро ще влязат в серийно производство и концептуален модел, показващ визията за дизайна и технологиите на бъдещия електрически автомобил.

Концептуалният модел LF-30 Electrified е израз на представата за авангарден дизайн и технологии на Lexus при бъдещата електрификация на марката и уникалната възможност, които те ще осигурят за трансформация на радостта от шофирането.

Стратегията “Lexus Electrified” има за цел осигуряване на избор, удобство и вълнение за клиентите, които са готови да преминат отвъд конвенционалните задвижвания.

UX 300e е първият захранван от батерия електрически автомобил (Battery electric vehicle, BEV) на Lexus и първият модел който ще бъде произвеждан под емблемата “Lexus Electrified”. Автомобилът притежава отличаващия се ярък дизайн и високото ниво на функционалност на оригиналния градски компактен кросоувър UX, заедно с рафинирана и динамична осанка в комбинация с всички отличителни белези за Lexus като комфорт, изключително качество и надеждност.

Новият кабриолет Lexus LC 500 Convertible се присъединява към LC Coupe като ярък, вдъхновяващ модел, играещ ролята на своеобразен апотеоз в цялата гама на Lexus. С дизайн, въплъщаващ „абсолютната красота“, пословичното внимание типични за Lexus, той грабва вниманието независимо дали е с отворен или затворен покрив, и осигурява преживяване от шофирането, което стимулира всички сетива.

Lexus ще се позиционира на щанд 4211 в хале 4 на изложбения център Palexpo. Дигиталната пресконференция на Lexus може да бъде гледана по всяко време в темата за както и с към детайла, рамките на дните за медии (3 и 4 март). Представителите на медиите са добре дошли на щанда на Lexus по всяко удобно за тях време, където ще могат да открият съобщения за марката и продуктите на отделен екран.
 
Коментари

Добави коментар

Реклама