Новини » Автоновини

Новият Opel Corsa-e – отопление и климатизация на вътрешното пространство с дистанционно управлениеAdmin12.02.2020г 

Новият Opel Corsa-e – отопление и климатизация на вътрешното пространство с дистанционно управление

Загряване и охлаждане на купето с дистанционното управление за регулиране на темпратурата на приложението “myOpel
Демократизация на новите технологии – уникалното удобство е част от серийното оборудване на модела
Предимство на рlug-in технологията – нивото на заряд на батерията остава непроменено при предварително регулиране на температурата

Новото смартфон приложение “myOpel” дава възможност за предварително регулиране на климатизацията на вътрешното пространство на новия Opel Corsa-e още преди пътуването да е започнало. Водачите на електрическата Corsa-e могат да забравят за досадното почистване на натрупания лед от челното стъкло през зимата, а в летните горещини могат да се радват на комфортно охладен интериор още при качването си в автомобила. С други думи – новият електромобил предлага стационарно отопление и климатизация като неизменна част от серийното оборудване. Подобна комфортна функция за предварителна климатизация не може да бъде открита при автомобилите с двигател с вътрешно горене дори и в луксозния клас. Така в комбинация със смартфон приложението myOpel, Corsa-e разкрива ново измерение на комфорта за водача и неговите спътници.

Благодарение на авангардните технологии и най-модерните системи за асистенция на водача, новата Corsa уверено продължава традициите на петте си предшественици. Марката Opel и по-специално Corsa, която дебютира на пазара за първи път през 1982 година, винаги са били еталон по отношение на демократизацията на технологиите. Новата Corsa-e ще бъде на разположение в търговските представителства на марката през тази пролет и вече може да бъде поръчана.

Влезте, почувствайте се удобно и тръгнете на път

Управлението на новата комфортна функция е извънредно лесно. Потребителите могат да изберат своя автомобил чрез приложението „myOpel“ или да включат предварителната климатизация от мястото на водача. Освен това, режимът на отопление може да се програмира и чрез сензорния екран на арматурното табло. Така интериорът не само се загрява до комфортна температура само за няколко минути, но при мразовито време се отстранява и ледът по прозорците. При външна температура от минус 20 градуса по Целзий например са необходими максимум 45 минути, за да загреете вътрешното пространство на Corsa-e до уютните 21 градуса, осигурявщи удобство за пътниците и идеални условия за ефективна работа и издръжливост на заряда на батерията.

Загряване или охлаждане на купето по време на зареждане на акумулаторната батерия

Наред с повишеното равнище на комфорт, хладното или уютно затоплено купе има и друго предимство. Ако температурата се регулира от системата, докато Corsa-e е включена за зареждане в домакински електрически контакт, стенен заряден модул wall-box или бързозарядна станция, необходимата за целта електроенергия идва от външната мрежа. След това напълно заредената батерия е в състояние да осигури максималния автономен пробег1 (до 337 километра в тестовия цикъл WLTP2), което е не само високоефективно, но и доста интелигентно решение.

Източник: www.opel.bg
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Grease LX EP 2
Gazpromneft Grease LX EP 2
Разфасовка: 18 килограма
Цена: 265.92лв.
Купи