Новини » Еко-ауто

GROUPE RENAULT и FERROVIAL пускат 500 електромобила за наемно ползване в ПарижAdmin26.02.2020г 

GROUPE RENAULT и FERROVIAL пускат 500 електромобила за наемно ползване в Париж

Groupe Renault и Ferrovial обявиха, че двете компании са готови с общия си проект по стартирането на нова услуга за свободно наемно ползване на електромобили на територията на Париж.

Новата услуга на Groupe Renault и Ferrovial се нарича Zity и предлага възможност на потребителите да запазят и използват временно представител на 100% електроческото ZOE по всяка време на денонощието, седем дни в седмицата.

От Groupe Renault и Ferrovial коментират, че автомобилите ще бъдат равномерно позиционирани на територията на Париж, а цените ще бъдат адаптирани спрямо потребителските очаквания.

Локализирането, запазването, отключването и освобождаването на електромобилите, което е позволено на всяка място в Париж, стига то да е обществен надземен паркинг, ще се осъществява посредством приложение за мобилен телефон, а за допълнително удобство, част от колите ще бъдат оборудвани и с детски седалки.

Интересен акцент в програмата на Zity на Groupe Renault и Ferrovial е възможността за свободна употреба- заплащане на минута, за определен период- 4, 8 или 24 часа, както и с функция "изчакване" с преференциална тарифа за кратки паркирания.
 
Коментари

Добави коментар

Реклама