Новини » Автоновини

Renault лансира нов корпоративен уебсайт с множество функционалности



Admin06.03.2020г 

Renault лансира нов корпоративен уебсайт с множество функционалности

От началото на март месец сайтът на марката Renault в България е с нова, по-модерна визия. Новият портал предоставя на потребителите oсъвременен и олекотен дизайн, лесно ориентиране в интуитивно подредена структура и по-бързо зареждане на страниците.

Новият Renault сайт предлага още по-богата продуктова информация, включваща изцяло нови функционалности като модул за конфигурация на модел, където потребителите могат да избират сами желаните от тях ниво на оборудване, двигател, екстериорен цвят, допълнителни екстри и много други. За първи път потребителите имат възможност да конфигурират и своя избор по отношение на модели от гамата електрически и лекотоварни автомобили на Renault.

Новият портал обръща особено внимание на раздела за следпродажбено обслужване - Renault Service. Потребителите могат да се запознаят с разнообразни видеа и информация на тема сервизно обслужване, пътна помощ, удължени гаранции или аксесоари, както и да резервират час за сервиз онлайн.

Сайтът на марката предлага богато съдържание за историята, ценностите, концептуалните автомобили и успехите в моторните спортове на Renault. Актуална информация за всички нови регулации и технологични нововъведения също е на един клик разстояние.

Иновативния портал MY Renault, предоставящ информация за притежавания автомобил и възможността да се следят различни показатели на автомобила като количество гориво в резервоара или локацията му в препълнения паркинг, е интегриран в новия сайт renault.bg и позволява на потребителите да открият всяка желана информация на едно виртуално място.

Източник: www.renault.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама