Новини » Автоновини

HARLEY-DAVIDSON : Първите мотоциклети с Android Auto



Admin12.03.2020г 

HARLEY-DAVIDSON : Първите мотоциклети с Android Auto

HARLEY-DAVIDSON обяви, че в резултат на сътрудничеството на компанията с Google, ANDROID AUTO ще стане част от оборудването на всички Touring модели на фирмата, които разполагат с инфо-комуникационната система Boom!™ Box GTS.

В резултат на сътрудничеството си с Google, HARLEY-DAVIDSON се превръща в първата компания производител на мотоциклети, която предоставя възможност на клиентите си да се възползват от добавените функционалности, които предлага ANDROID AUTO.

Android Auto ще стане достояние на клиентите чрез софтуерно обновление на Boom! Box GTS в началото на лятото, и ще бъде добавена в стандартното оборудване на всички Harley-Davidson Touring, CVO™ и Trike представители, моделно поколение 2021 година.

Чрез интегрирането на Android Auto с Boom! Box GTS, клиентите на Harley-Davidson ще могат да се възползват от добавените функционалности, които предлагат техни приложения от мобилния им телефон, в това число мултимедия, комуникационни услуги и навигация, и в частност Google Maps. Особено полезна ще бъде и интеграцията на виртуалния асистент Google Assistant.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама