Новини » Автоновини

Шоурумите и сервизите на HONDA работят при засилени хигиенни мерки



Admin20.03.2020г 

Шоурумите и сервизите на HONDA работят при засилени хигиенни мерки

Бултрако Моторс , оторизиран дилър на Honda за България, няма да изостави своите клиенти в тази усложнена кризисна ситуация. Нашите сервизи и шоурумове ще продължават да ви обслужват, но със засилени мерки във връзка с усложнената епидемична обстановка и въведената заповед № РД – 01 – 124 от 13 март, 2020 г. на Министерството на на здравеопазването

Направили сме всичко възможно, за да не застрашим вашите сигурност и здраве. Всички наши приемчици, механици и търговци, остават на разположение, като ще спазват дистанция от минимум един метър от клиентите. Предвидени са ръкавици, предпазни маски и дезинфектанти, както за служителите, така и за посетителите на нашите обекти. Ангажираме се да почистваме, проветряваме и дезинфекцираме помещенията си минимум четири пъти на ден. Няма да допускаме болни служители в обектите си.

Бъдете здрави и усмихнати! Ако вашият автомобил се нуждае от обслужване, ние няма да ви изоставим в този труден за всички нас момент, за да пътувате в безопасна и защитена среда!

За Ваше улеснение представяме по-долу в резюме мерките:



МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ В ОБЕКТИТЕ НА БУЛТРАКО МОТОРС:

1. Обслужване сервизите в Бултрако Моторс АД да се осъществява по следния начин:
Приемането и предаването на автомобили да се осъществява на рецепцията в шоурума. Клиентите да бъдат отдалечени от рецепцията на 1 м с ограничителни ленти или информационна табела. Приемчиците ще носят ръкавици при вкарването и изкарването на автомобилите от сервиза.
2. Обслужването на клиентите при покупка и приемане на нови автомобили и такива с пробег в Бултрако Моторс АД да се осъществява по следния начин:
Разговори, изготвяне на оферти и предаване на автомобили да се осъществява при спазване на дистанция от минимум един метър и единствено в шоурумите на дружеството.
3. Продажба на авточасти:
За Бултрако Моторс АД клон Изток – продажбата да се осъществява извън помещението. Да не се допуска струпване на клиенти пред врата и пространството пред нея. Служителите задължително да носят ръкавици.
За Бултрако Моторс АД – Челопешко шосе – сервиз Хонда – при продажбата на части клиентите да бъдат отдалечени от рецепцията на 1 м. с ограничителни ленти. Служителите задължително да носят ръкавици.
За Бултрако Моторс АД – Челопешко шосе – магазин Бош – продажбата на авточасти да бъде осъществявана в шоурума. Клиентите да бъдат отдалечени от работното място на 1 м. с ограничителни ленти. Служителите задължително да носят ръкавици.
За Бултрако Моторс АД клон Пловдив – при продажбата на части клиентите да бъдат отдалечени от работното място на 1 м. с информационна табела. Служителите задължително да носят ръкавици.
2. Дезинфекция на помещенията:
Подовете на шоурумите ще бъдат дезинфектирани 4 пъти дневно. Същото важи и за дръжките и бравите на вратите.

Източник: www.honda.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама