Новини » Автоновини

Силвър Стар с допълнителни услуги за своите клиентиAdmin24.03.2020г 

Силвър Стар с допълнителни услуги за своите клиенти

В отговор на извънредната ситуация в страната, Силвър Стар изпълнява своята дейност с особено внимание и грижа. Генералният дистрибутор на Mercedes-Benz за България предприема необходимите мерки, за да гарантира здравето и сигурността на своите клиенти и служители във всички приемни и сервизни локации, които остават отворени.

От тази седмица компанията предлага допълнителни безплатни услуги за собствениците на автомобили с марката Mercedes-Benz. Услугата „от врата до врата“ осигурява възможност да се заяви дистанционно сервиз и техническо обслужване за лек автомобил. Технически консултант посещава клиента на адреса и организира придвижването и отстраняването на повредата в оторизираните сервизи на компанията. Същевременно, автомобилите подлежат на специална дезинфекция както при прием, така и преди предаване с цел гарантиране на сигурността и здравето на клиентите и служителите. Поръчка на оригинални резервни части и аксесоари с марката Mercedes-Benz също може да бъде направена по телефон или мейл, като доставката се извършва с куриерска фирма до адрес на клиента.

В допълнение на тези извънредни мерки генералният дистрибутор продължава да предлага и стандартните услуги спешен сервиз 24/7 за леки коли, който гарантира сигурност на пътя за собствениците на Mercedes-Benz по всяко време на денонощието, online заявки за резервни части за бизнес клиенти, както и сервизни консултации по телефона.

Центровете за обслужване на лекотоварните и тежкотоварни автомобили на Силвър Стар в страната продължават също отговорно да функционират. В момента от съществено значение е всички превозни средства за транспорт и логистика да изпълняват навреме своите доставки и услуги за населението. Обслужването на камиони, автобуси и ванове се изпълнява с грижа и внимание, при спазване на специални правила за дезинфекция и опазване здравето на служители и клиентите.

Над 3000 сервизни центрове на Daimler AG в Европа, обслужващи товарни автомобили и автобуси с марка Mercedes-Benz, също продължават да функционират, където е възможно според наложените национални мерки за превенция. Работните процеси са организирани така, че клиентите да бъдат снабдени с необходимите резервни част и автомобилите им да се поддържат в изправност.

ххх
Групата Силвър Стар е официален представител на немския концерн Daimler AG за България за марките Mercedes-Benz, SETRA, FUSO и SMART. Компанията предлага целия спектър от услуги за бизнес и крайни клиенти, в това число продажба и след-продажбено обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, както и продажби на резервни части. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас.

 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Standard 20W-50
Gazpromneft Standard 20W-50
Разфасовка: 1 литър
Цена: 5.68лв.
Купи