Новини » Автоновини

Новият Hyundai i10 e шампион по остатъчна стойност за 2020г. според Auto Bild и Schwacke



Admin27.03.2020г 

Новият Hyundai i10 e шампион по остатъчна стойност за 2020г. според Auto Bild и Schwacke

• Новото поколение на Hyundai i10 спечели приза „Шампион по остатъчна стойност“ в А-сегмента
• Наградата показва, че изцяло новият i10 е сред автомобилите с най-стабилни стойности на германския пазар
• Последното поколение i10 се предлага в Европа от началото на февруари

По-малко от два месеца след старта си на пазара, изцяло новият Hyundai i10 вече получи престижна награда. Немското списание Auto Bild и независимият пазарен наблюдател Schwacke GmbH са определили новия Hyundai i10 „Шампион по остатъчна стойност“ сред малките градски автомобили.

С прогнозирана остатъчна стойност от 61,34 процента след четири години при годишен пробег от 11 000 километра, последното поколение на i10 надделя над установените конкуренти. С тази висока остатъчна стойност изцяло новият Hyundai i10 е и един от автомобилите с най-стабилни стойности.

„Особено сме доволни, че новият ни модел получи тази специална награда още от самото начало. Това доказва, че ангажиментът ни към сегмента на малките автомобили е добро решение и че разработихме Hyundai i10 с много предвидливост. С атрактивен дизайн и съвременни технологии за безопасност и свързаност, той отговаря на вкуса и изискванията на нашите клиенти. Убеден съм, че новият i10 ще им достави голямо удоволствие и стойност за дълго време ", казва Юрген Келер, Директор на Hyundai Motor Германия.

Комплексна оценка
От 2020 г. Auto Bild и Schwacke връчиха тази награда на автомобилите с най-стабилна остатъчна
стойност за 17-тата поредна година. Оценката е на база множество критерии и всички точки бяха взети под внимание. Те включват външни фактори като общо икономическо развитие, нови законови изисквания и тенденции при клиентите. Оценяват се също оперативните разходи, концепцията на продукта, дизайна, гамата от оборудване и цената. Освен това се вземат предвид и качеството на продукта, очаквания общ брой произведени единици, отстъпките, предлагани от производителя, и предстоящите промени в модела.

„Нашата награда„ Шампион 2020 “е наистина ценна за автомобилистите. Високата остатъчна стойност означава ниска загуба в общата стойност - а лизинговите компании и банките ги възнаграждават с благоприятни проценти на финансиране“, обяснява Том Дречслер, главен редактор на Auto Bild Group.

Автомобилите с ниска амортизация, като новия Hyundai i10, се радват на голямо търсене дори с увеличаване на възрастта и постигат по-високи цени на пазара на употребявани автомобили. В случая с Hyundai, уникалната петгодишна гаранция на производителя без ограничение на пробег също допринася за това. За всички нови автомобили на Hyundai, цялостният гаранционен пакет на Hyundai се включва без допълнителни такси, когато автомобилът е закупен от оторизиран дилър на Hyundai в Европейското икономическо пространство или Швейцария.

Изцяло новият Hyundai i10: всички функции за безопасност и свързаност са стандартни
Новият Hyundai i10 поставя нов стандарт в A-сегмента по отношение на характеристиките. Той носи на масата много нови функции, които досега обикновено се виждаха само в по-високи сегменти на пазара. Например, дори базовата версия на новия Hyundai i10 се предлага стандартно с най-важните системи за безопасност и помощ на водача, като Assist Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), Lane Keep Assist (LKA), Driver Attention Warning (DAW) и High Beam Assist (HBA). В допълнение, системата Hyundai Bluelink Telematics позволява на водача да се свързва с инфоразвлекателната система в автомобила чрез приложение. Във връзка с 8-инчовата навигационна система водачите на Hyundai могат да се възползват от Hyundai Live Services и телефонните огледални системи Android Auto и Apple CarPlay.

Източник: www.hyundai.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама