Новини » Тунинг

ABT даде 530 конски сили и нова аеродинамика на Audi RS4



Admin27.03.2020г 

ABT даде 530 конски сили и нова аеродинамика на Audi RS4 Специалистът в областта на доработката на модели от портфолиото на Audi- ABT Sportsline, разшири програмата си за тунинг на Audi RS4, като добави нов пакет- ABT Power S, който обещава допълнително увеличение в максималната мощност на двигателя.

ABT Power S се явява надграждане на вече познатото ABT Power предложение, което обещава повишение в максималната мощност на двигателя от 450 до 510 конски сили. Новият пакет на тунинг компанията увеличева мощността със стъпка нагоре, до 530 конски сили, а максималният въртящ момент от 600 на 680 Нм.

От ABT Sportsline анонсират също така и пакет ABT Aero Components за Audi RS4, в който са включени допълнителни карбонови аеродинамични елементи, като основният акцент попада върху внушителният заден спойлер.

От тунинг компанията предлагат също така и нова стоманена спортна изпускателна система, която е доразвита с четири карбонови накрайника с диаметър от 102 мм, няколко варианта 20- и 21-цолови алуминиеви джанти, както и възможност за персонализация на интериора със специално разработен карбонов пакет.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама