Новини » Автоновини

Новият Ford Kuga обещава с до 28% по-добра горивна икономичностAdmin27.03.2020г 

Новият Ford Kuga обещава с до 28% по-добра горивна икономичност Ford обяви, че благодарение на трите си основни хибридни задвижващи версии, новото поколение на Kuga ще предложи върхова горивна икономичност в своя клас, като обещава повишаване на пробега с до 28% в сравнение с адекватен като параметри свой предшественик.

От Ford определят новата Kuga като своето най-електрифицирано пазарно предложение- автомобилът е наличен в три хибридни версии- mild, замозареждаема и plug-in зареждаема, а самият модел е аеродинамично и технологично оптимизиран за постигане на възможно най-добрата горивна икономичност.

За най-високотехнологичната модификация на Kuga- Kuga Plug-In Hybrid, от Ford коментират, че ще предложи на потребителите най-добрата горивна икономичност, най-ниските CO2 емисии и режим с изцяло електрическо задвижване в своя сегмент- 72 километра според NEDC цикъла на замерване и 56 километра при WLTP замерване.

За постигането на тези показатели, новата Kuga разчита и на изцяло новата си платформа с предно задвижване, основен акцент при която е аеродинамиката и по-ниското тегло, което при модела е с до 80 килограма по-малко.

В оборудването на новата KUGA могат да бъдат открити системи за интернет свързаност FordPass Connect, 12.3-инчов дигитален хъб, система за безжично зареждане на мобилен телефон, бордова система SYNC 3 с 8-инчов екран, луксозна аудиосистема B&O Sound System и други.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Premium L 5W-40
Gazpromneft Premium L 5W-40
Разфасовка: 4 литра
Цена: 29.86лв.
Купи