Новини » Тунинг

Mountune с нов силов пакет за Ford Focus ST



Admin13.04.2020г 

Mountune с нов силов пакет за Ford Focus ST

Английската тунинг компания Mountune разкри подробности за новия си силов пакет m330, предназначен за актуалното поколение на спортната версия ST на Ford Focus.

Стандартната версия на Ford Focus ST е оборудвана с 2.3-литров EcoBoost бензинов турбоагрегат, който е в състояние да генерира максимална мощност от 280 конски сили и максимален въртящ момент от 420 Нм, и да ускори колата от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 секунди. С цена от 599 английски лири, пакетът m330 на Mountune обещава увеличение на максималната мощност и въртящ момент от съответно 50 конски сили и 95 Нм.

"За нас е удоволствие най-накрая да лансираме пакета m330, който подобрява мощността и представянето на един сам по себе си вече отличен автомобил", коментира Алек Пил-Джонсън, директор на Mountune Performance.

Друго предимство на пакета m330 е специалното приложение за мобилен телефон mTune SMARTflash, което дава възможност на потребителите да контролират параметрите за работа на своя автомобил директно от комфорта на своя дом. От Mountune са предвидили възможност клиентите им да могат да избират между три режима на работа- силов, с увеличените максимална мощност и въртящ момент, Stock Performance, за връщане на заводските параметри, и Anti-Theft, който блокира запалването на двигателя.
Източник:Ford-Focus-ST" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама