Новини » Автоновини

Vivaro-e: Първата електрическа лекотоварна кола на Opel



Admin28.04.2020г 

Vivaro-e: Първата електрическа лекотоварна кола на Opel

Vivaro-e стана първата изцяло електрическа лекотоварна кола на Opel, като ще предложи на бъдещите си собственици възможност за да разчитат на автономност от до 330 километра в зависимост от версията на колата, която изберат. От марката анонсират също така, че следващото й 100% електрическо лекотоварно предложение ще бъде Combo-e през следващата година, а до 2024 година, компанията ще предлага електрифицирана модификация на всеки свой лек и лекотоварен автомобил.

Opel Vivaro-e ще се предлага в три дължини на купето и няколко варианта по приложение, товароносимост от до 1275 килограма, както и в две модификации в зависимост от интегрираната батерия.

От Opel дават възможност на клиентите да избират между версия с батерия 50 kWh, която обещава автономност от до 230 километра, и с блок 75 kWh за свободен пробег от до 330 километра. Задвижването се осъществява с помощта на електромотор с мощност от 136 конски сили и въртящ момент от 260 Нм, като максималната скорост на движение е електронно ограничена на 130 километра.

Подобно на класическите си версии, Vivaro-e се предлага с набор системи за повишаване на безопасността и комфорта, в това число прожекционен head-up екран, система за задържане на превозното средство в пътното платно, система за разпознаване на пътните знаци, полу-адаптивен круз контрол, система за известяване при опасност от удар отпред, автоматични спирачки и други.
Източник:Opel" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама