Новини » Любопитно

ADAC и Renault удължават кампанията за лизинг на ZoeAdmin04.05.2020г 

ADAC и Renault удължават кампанията за лизинг на Zoe

Сътрудничеството между френския автопроизводител и най-големия немски автомобилен клуб се оказва сериозен успех. Досега повече от 4300 членове на ADAC са взели при специални изгодни условия най-продавания електромобил в Германия за 2019 г. Renault Zoe. Програмата сега продължава - първоначално от 1 май до края на август 2020 г.

"Малкият електромобил все още се предлага на специални цени за членовете на клуба" - заяви говорител на ADAC. - “От месечен лизинг 99 евро плюс 84 евро месечен наем на батерия. Освен това, батерията вече може да се интегрира в месечната обща тарифа. Размерът на наема зависи от оборудването, размера на батерията, времето на зареждане и пробега.”

Напълно електрифицираният модел Zoe също е много успешен извън сътрудничеството между Renault и ADAC - 31 400 бройки са регистрирани в Германия от неговото пускане през 2013 г. И през първото тримесечие на 2020 г. броят на новите регистрации на модела са нараснали с 56 процента в сравнение със същия период на предходната година.
Източник:Renault-удължават-кампанията-за-лизинг-на-Zoe" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама