Новини » Тунинг

Вижте каква е следващата кола за собствениците на Bugatti ChironAdmin11.05.2020г 

Вижте каква е следващата кола за собствениците на Bugatti Chiron

Докато масовият потребител, в зависимост бюджета си, се радва на употребяван или нов автомобил от ниския, средния и луксозния клас, в световен мащаб, наистина платежоспособните клиенти са изправени пред "проблеми" като какво да си купят, което да е стъпка нагоре от любимото им Bugatti Chiron. В интерес на истината, изборът тук не е особено голям и е ограничен от малко наистина струващи си многомилионната инвестиция.

Bugatti отгръща част от покривалото, което забулва техните клиенти, като ни пренася от другата страна на придобиването на поредната им луксозна супербегачка, а именно в процеса на неговата поръчка. В частност на модела Divo, разработен, но отличаващ се сериозно, от вече добре познатото пазарно предложение Chiron.

Bugatti-Divo-40-коли-по-пет-милиона-евро-и-всичките-продадени-на-зелено--видео" target="_blank">Bugatti Divo, от което ще бъдат сглобени само 40 единици е наистина стъпка над Chiron, като предлага повече динамика, по-агресивен и футуристен дизайн и не на последно място, още по-голяма ексклузивност.

Две години след анонсирането на проекта, първите представители на Bugatti Divo вече са готови за доставка към новите си собственици и подобно на всички останали от лимитираната серия, тяхната цена е над 5 000 000 евро.

"Всяко Bugatti Divo е абсолютно уникално, ултимативната форма на лукса", коментира Стефан Винкелман, президент на легендарната марка. "Тази лимитирана и екстремно спортна хиперкола разполага със свой уникален характер".

От Bugatti анонсират, че повече от 66% от клиентите, които са избрали Divo са решили допълнително да персонализират своята кола, избирайки свои собствени цветове, материали, вид кожа и текстил, шев на тапицерията и други.

"Това прави всяко едно Divo уникално", споделя Лори Бенету, мениджър Продажби и Дейности на Bugatti. Тя работи в компанията от 2006 година, до момента е асистирала в покупката на повече от 400 представителя на Veyron и Chiron, а от 2018 година подпомага и бъдещите собственици на Divo. "Те могат да мечтаят с нас. Има ли някакво желание да се направи Bugatti уникално? Ние можем да го осъществим".

"Някои клиенти може и да знаят какво точно искат", обяснява Ани Бейнат, продажбен координатор в Bugatti от 2011 година. "Но също така имаме клиенти, които съветваме в подробности, работим заедно с тях и им даваме предложения. Клиентите често имат свои собствени идеи, като семеен герб, национален флаг, тяхно собствено лого или специална цветова схема. След това ние се опитваме технически да имплементираме идеите. Някои клиенти избират кожата и цвета по такъв начин, че да отговаря на техните ръчни чанти или любим чифт обувки".

"Повече от тях вече притежават Bugatti и поради тази причина ние познаваме техните предпочитания. Нащите клиенти за Divo вече имат поне по един Chiron", споделя Бейнат.
Източник:Bugatti-Chiron" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама