Новини » Любопитно

FORD възобновява цялото си производство в Европа



Admin14.05.2020г 

FORD възобновява цялото си производство в Европа

Ford потвърди, че компанията ще възобнови производство си на двигатели в заводите в Дагенам и Бридженд на 18 май, и като се има предвид и планираното такова за комплекса във Валенсия за след няколко дни, това означава, че всички производствени съоръжения на марката в Европа ще бъдат рестарирани до края на следващата седмица.

"Със завръщането към работа в двата ни завода за двигатели във Великобритания, нашият основен приоритет е въвеждането на глобалните стандарти на Ford по отношение на социалната дистанция и засилването на здравните и обезопасителните протоколи за защита на благосъстоянието на нашите служители", коментира Греъм Хор, председател на Ford of Britain.

От Ford анонсират, че в комплексите им във Великобритания са възприети практики, които са по-строги от тези, които спускат като условия от местното правителство. Част от тях са задължителното носене на предоставени от компанията защитни маски и шлемове (където това е наложително), ежедневно измерване на телесната температура при навлизане в обекта, лично попълване на ежедневен рапорт за здравословното и физическо състояние, преконфигуриране на работните зони, подсигуряване на специален комплект с маски, термометър и дезинфектанти, и други.

"Последните няколко месеца бяха извънреден период за нашия бизнес и нашата страна, но по време на пандемията хората във Ford демонстрираха силата на характера, който наистина ги прави гръбнакът на Великобритания", споделя Хор пред Автопрес.




Коментари

Добави коментар

Реклама