Новини » Автоновини

ABT показа първата си доработка на хибриден автомобил



Admin15.05.2020г 

ABT показа първата си доработка на хибриден автомобил

Специалистът в областта на доработката на автомобили от портфолиото на Audi- ABT Sportsline, разкри подробности за първия си проект за тунинг на хибриден автомобил.

За първи хибриден автомобил, от ABT Sportsline са избрали лансираното на пазара през миналата година Audi-Q5-55-TFSI-e-quattro-минава-40-километра-на-ток" target="_blank">Audi 55 TFSI e quattro, зареждаемата (plug-in) хибридна задвижваща система на което е в състояние да генерира максимална мощност от 367 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм. Тези параметри са резултат от работата на двулитров TFSI двигател с 252 конски сили и 370 Нм и електромотор с пикова мощност от 105 кВт и 350 Нм.

В резултат на намесата на екипа на ABT Sportsline, двулитровият мотор на 55 TFSI e quattro вече е в състояние да генерира максимална мощност от 310 конски сили и 420 Нм максимален въртящ момент, а крайният показател за максималната мощност на хибридната система е 425 конски сили и 550 Нм.

Освен за задвижващата система на 55 TFSI e quattro, от ABT са предвидили и нов двуцветен комплект 20-цолови джанти, както и набор възможности за персонализация на интериора, в това число подсветка на праговете на вратите, както и декоративни капаци за старт/стоп бутона и скоростния лост.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама