Новини » Автоновини

Сгъваема микромобилност от SKODAAdmin19.05.2020г 

Сгъваема микромобилност от SKODA SKODA обяви, че компанията е стартирала продажбите на нестандартно компактно решение за градска микромобилност, което е в състояние да отговори на проблемите на онези от потребителите, които не харесват онези последни няколкостотин метра, които трябва да изминат пеш от превозното си предство до крайната точка на своето пътуване. Или за онези, които просто искат да внесат допълнителна доза забава в своето ежедневие.

Новото пазарно предложение на SKODA се нарича SKODA Scooter и представлява компактна тротинетка с патентован механизъм за сгъване, която може да бъде транспортирана безпроблемно например под подовото покритие на товарното отделение на KAMIQ и SCALA, без да се намалява полезният обем на багажника.

От автомобилната компания споделят, че SKODA Scooter се сгъва в няколко лесни стъпки, след което заема пространство с размери само 49/42/11 сантиметра.

С конструкция от стомана и алуминий, SKODA Scooter тежи по-малко от 5 килограма и може да бъде използван от малки и големи с тегло до 100 килограма.
Източник:Автопрес


Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Литол-24
Литол-24
Разфасовка: 8 килограма
Цена: 55.8лв.
Купи