Новини » Автоновини

Всяко ново Volvo с максимум 180 км/ч и Care KeyAdmin21.05.2020г 

Всяко ново Volvo с максимум 180 км/ч и Care Key

Volvo Cars обяви, че всяка нова кола на марката вече ще бъде на разположение на новия си собственик с електронно ограничена на 180 км/ч максимална скорост на движение.

От компанията, която е пословична със своята цел за достигането на нулеви смъртни случаи или сериозни наранявания на борда на своите коли, споделят също така, че всеки един от новите й автомобили ще разполага и с функцията Care Key, която дава допълнителен контрол върху скоростните показатели на превозното средство, когато например то се предоставя на друг член на семейството или неопитен водач.

"Ние вярваме, че един автомобилен производител е отговорен да помогне за подобряването на пътната безопасност", коментира Малин Екхолм, директор на Volvo Cars Safety Centre. "Нашата ограничаваща скоростта технология и диалогът, който породи тя, отговарят напълно на това мислене. Ограничаването на скоростта и Care Key помогат на хората разберта и осъзнаят, че превишаването на скоростта е опасно, като успоредно с това им предоставя допълнително спокойствие и подпомага добрите практики на шофиране".
 
Коментари

Добави коментар

Рекламаwww.maslagaz.com

Gazpromneft Compressor Oil 220
Gazpromneft Compressor Oil 220
Разфасовка: 205 литра
Цена: 933.94лв.
Купи