Новини » Тунинг

Verge отваря предварителни поръчки за уникалния си елмотоциклет без задна главинаAdmin21.05.2020г 

Verge отваря предварителни поръчки за уникалния си елмотоциклет без задна главина

Вече можете да си поръчате финландски електрически мотоциклет с много въртящ момент, много пробег и много уникален външен вид. И ще зяпнете, когато видите отворена дупка там, където обикновено е главината на задното колело.

За пръв път този фантастичен дизайн беше показан преди две години, като проект RMK E2. След този публичен дебют компанията смени името си на Verge и моторът вече е известен като TS.

Сега той е готов за производство и можем да видим някои окончателни числа за него. Елвигател не е на главината, просто защото такава отсъства, задвижва празната джанта с мощност 80 кВт (107 к. с.) и 1000 Нм въртящ момент. Според Verge, това ще ви изстреля от място до 100 км / ч за по-малко от 4 секунди, което е наистина доста бързо. От Verge претендират и за действителен пробег до 300 км.

Този електрически супермотор хипнотизира със задното си колело и това красиво изпълнено дизайнерско изявление ще остави незабравим знак във всеки който го види. Няма нищо друго на пътя изглеждащо по този начин.

Стандартното зареждане от домашен контакт става за 4 часа, а бързото зареждане с постоянен ток може да намали това до 45-50 минути. Общото тегло е около 200 кг и това не е далеч от еквивалентни класически спортен мотоциклет с двг.

Няма официални спецификации за окачване или спирачки - на снимките за пресата се виждат Оlins и Brembo.

Предварителните поръчки са отворени вече като депозит от 2000 евро при обща цена от 24 990 евро, като производственият план предвижда старт на серийното производство в края на годината, а първите доставки към клиенти се очакват в началото на 2021 г.
Източник:Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама