Новини » Любопитно

Пролетни новости в Mercedes-VansAdmin22.05.2020г 

Пролетни новости в Mercedes-Vans

Mercedes-Benz Vans започна пролетта на 2020 г. във Федералната република с прясно преработено и разширено портфолио. Ето накратко и най-важните новости на отделните серии.

Sprinter става електрически четвърт век след премиерата си. След eVito, eSprinter е вторият електробус от Mercedes-Benz Vans, който се предлага като търговски автомобил.

Базовото изпълнение е панелен микробус с допустимо общо тегло 3500 килограма при дизайн с висок покрив. Електрическото му задвижване е на предните колела и предлага мощност от 85 кВт/116 к.с. и въртящ момент от 300 Нм. Предлага се с батерии с 41 и 55 кВтч, осигуряващи пробег съответно от 120 и 168 километра. Брутните цени започват от 64 141 евро.

Във Vito също има новости. Най-важната е новото четирицилиндрово дизелово поколение на фамилията двигатели OM 654, като освен това има актуализации за информационно-развлекателни и асистиращи системи плюс подобрения в дизайна.

Vito все още се предлага в три дължини, с две колесни бази и три задвижващи системи. „С полезен товар до 1369 килограма, това е и гигантът на полезния товар в своя клас“, казват от звездната марка. Началната цена е 22 598 евро за панелен микробус от линията на оборудване Worker.

За най-малкия в групата, Citan, в момента се предлагат два специални модела и с функции като климатик, навигационна система с радио с DAB +, помощ за заден ход или рафт на покрива в купето.Машината е подходяща както за търговска, така и за частна или смесена употреба – тръгва на цени от 22 598 евро с ДДС.

Според специалистите на микробусите, Citan Worker Plus е предназначен за "ценово чувствителни търговски клиенти". Освен климатик и радио, пакетът включва регулируема по височина седалка за водача и подлакътник с отделение за съхранение. Има допълнителен дървен под и цена започваща от 17 838 евро.
Източник:Mercedes-Vans" rel="nofollow" target="_blank">Автопрес
Коментари

Добави коментар

Реклама