Новини » Автоновини

Hyundai Motor разкрива новия Santa Fe, включващ редица премиум подобрения



Admin05.06.2020г 

Hyundai Motor разкрива новия Santa Fe, включващ редица премиум подобрения

• Новият Santa Fe се отличава със смел, но изискан нов дизайн
• Сега за първи път се предлагат най-съвременните хибридни и плъгин хибридни задвижвания
• Първият модел Hyundai в Европа, базиран на изцяло новата платформа на Hyundai от трето поколение.

Hyundai Motor разкри първи снимки на новия Santa Fe. Подобрената версия на водещия всъдеход на Hyundai в Европа предлага редица премиум актуализации и нови хибридни и плъгин хибридни задвижвания. В допълнение, това ще бъде първият модел на Hyundai в Европа, който използва изцяло нова платформа от трето поколение на компанията, което води до подобрена производителност, ефективност и безопасност.

Тези подобрения пристигат точно навреме за 20-ата годишнина от най-емблематичния SUV на Hyundai. Продава се в Европа от 2001 г. насам, Santa Fe e похвалено за своя комфорт и удобство, всеобхватни стандартни характеристики и функционален дизайн на кабината. Последната серия от подобрения прави новия Santa Fe още по-перфектен избор за своите клиенти. Освен че предлага опцията за хибриден и плъгин хибриден задвижващ агрегат за първи път, новият Santa Fe се отличава със смел и отличителен нов дизайн, както и редица нови технологии и функции за безопасност.


„Модернизирахме Новия Santa Fe с премиум функции и привлекателна естетика, които със сигурност ще добавят стойност“, казва SangYup Lee, изпълнителен вицепрезидент и глобален ръководител на Hyundai Design Center. „Смелите линии, които се простират от едната страна до другата и отпред назад, придават на Santa Fe здрав, но изискан екстериор, който желаят клиентите на SUV. Освен това добавихме множество премиум функции, за да създадем истински семеен SUV, който доставя истинско удоволствие от шофирането. “

„С редица нови технологии, новият Santa Fe допълнително се развива като първокласно превозно средство“, казва Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент по маркетинг в Hyundai Motor Europe. „Това отново показва, че ние слушаме нашите клиенти и непрекъснато предоставяме най-новите функции, за да обслужваме техните нужди. Такъв е случаят и с нашите задвижващи еденици. С представянето на новия ни Santa Fe, цялата ни гама от SUV ще се предлага с електрифицирани версии, вариращи от хибридни решения до горивни клетки. "

Смел нов дизайн за отличителен външен вид
Новият дизайн на екстериора на Santa Fe прави уникално изявление в SUV сегмента, съчетавайки грубо присъствие и изисканост. Впечатляващият дизайн на предната броня се отличава с широка форма на решетката, обхващаща основните елементи на фаровете. Акцентираният 3D модел на мрежата на решетката подчертава здрав характер. Уникалните, привличащи погледа Т-образни LED дневни светлини (DRLs) създават безпогрешен светлинен подпис и интегрират в себе си и мигачите.

В долната част на бронята, нови елементи обхващат въздухозаборниците, образувайки ясно изграден модил, който визуално поддържаща основната архитектура на решетката. За да завършат мощното присъствие на предницата, ъглите са доминирани от вертикално ориентирани аеродинамични входове, които подобряват ефективността на въздушния поток и засилват агресивната стойка.

По-широките облицовки на арките на колелата и новите дизайни на летите джанти, включително 20-инчов вариант, подсилват силния характер на новия Santa Fe. Отзад новият дизайн на задната светлина с хоризонтална графика визуално подсилва ширината на купето. За свързване на задните светлини е добавена червена светлинна лента. За да постигнат хармония и изисканост, дизайнерите са оформили задната броня с акцент върху постигането на по-спокоен, по-елегантен дизайн на задницата. Това подчертава широката стойка на автомобила. С външния си дизайн новият Santa Fe демонстрира зрялост и увереност, които отразяват първокласните качества на Hyundai.

Нови, първокласни опции за интериорен дизайн
Новият интериор на Santa Fe сега осигурява повече пространство, комфорт и удобство в сравнение с предишния модел. Това извежда колата на ново ниво на лукс с всеки компонент, завършен в първокласни меки на допир материали. Той разполага с нов дизайн на долното табло, преработена централна конзола и нов 10.25-инчов AVN сензорен екран. За първи път новият Santa Fe се предлага със селектор на Terrain Mode: контролер, разположен в централната конзола, за удобно превключване между различни режими на задвижване.
Всички бутони са центрирани за интуитивна и ергономична употреба. От седалката на водача всичко е наблизо. Поставката за чаши може да бъде затворена, когато не се използва, а благодарение на новата плаваща конзола се осигурява допълнително място за съхранение под нея. За финални премиум щрихи служи новото изцяло дигитално 10.25“ табло с изключително висока резолюция.

По-ефективни и нови електрифицирани силови двигатели
След популярността на KONA Electric и Hybrid, най-продаваният компактен SUV на Hyundai, марката разширява своята електрифицирана линия в SUV до своя водещ SUV в Европа. Новият Santa Fe е първият Hyundai в Европа, който се предлага с новия хибриден и плъгин хибриден двигател „Smartstream“. Повече информация за новата линия на силовите агрегати Santa Fe ще бъде публикувана в близко бъдеще.

Нова платформа за по-добри показатели и подобрена безопасност
Новият Santa Fe е първият модел Hyundai в Европа и първият Hyundai SUV в световен мащаб, базиран на изцяло новата трета генерация на платформата на марката. Новата платформа позволява значителни подобрения в производителността, горивната ефективност и безопасността.

С участието на система, която контролира потока на въздух, новата платформа подобрява движението на въздуха през отвора на двигателя и позволява на топлината да се разсейва. Това повишава стабилността в долната част на автомобила. Стабилността на автомобила е допълнително подобрена от по-ниското разположение на тежките компоненти в платформата, което намалява теглото и понижава центъра на тежестта. Аеродинамиката също е подобрена, така че въздушното съпротивление е сведено до минимум, за да осигури отлична горивна ефективност, мощност и експлоатационни характеристики.

Фиксираните точки на кормилните рамена са разположени по-близо до средата на предните колела, което позволява по-гъвкаво управление. Междувременно шумоизолацията на купето е на ново по-високо ниво в сравнение със сегашното поколение на модела, така се гарантира една истински първокласна атмосфера.

Новата платформа също носи със себе си значителни подобрения в безопасността при сблъсък, благодарение на подобренията в разположението на компонентите и. Чрез горещо щамповане и интегриране на още по- голям процент високоякостна стомана, платформата ще даде възможност на автомобила да поеме по-добре удара в случай на сблъсък, като в същото време свежда до минимум деформация на пътническата кабина.

Новият Santa Fe ще бъде наличен в Европа от септември 2020 г.

Източник: www.hyundai.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама