Новини » Автоновини

FORD TRANSIT с нова 10-степенна автоматична трансмисия



Admin05.06.2020г 

FORD TRANSIT с нова 10-степенна автоматична трансмисия

FORD обяви, че компанията е стартирала производството на нова модификация на семейството Transit, която е оборудвана с 10-степенна автоматична предавателна кутия, която обещава отлична комбинация между горивна икономичност и подобрена приложимост.

От FORD споделят, че новата трансмисия е идеално решение за версиите на Transit със задно задвижване, като оптималното й приложение е при предложенията за доставки, специалицирани транспортни решения, мотокаравани и 15- и 18-местните минибус версии на Transit.

Новата за Transit автоматична трансмисия е вътрешна разработка на Ford и към момента присъства в екипировката на Ranger, F-150 и Mustang, като предлага подобрена горивна икономичност при модификаците на модела, оборудвани с двулитров EcoBlue HDT дизелов двигател в мощностна версия 170 конски сили.

Допълнителна икономия на гориво, освен благодарение на адаптивната програма за превключване на отделните предавки, идва и в резултат на оптималното конфигуриране на трансмисията с програмата за автоматично гасене/стартиране (Auto Start-Stop) на мотора при употреба в интензивен трафик.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама