Новини » Автоновини

NEW Ë-C4 - 100% ËLECTRIC И NEW C4: ново поколение компактен хечбек от CITROËN!



Admin18.06.2020г 

NEW Ë-C4 - 100% ËLECTRIC И NEW C4: ново поколение компактен хечбек от CITROËN!

•Citroën продължава електрическата си офанзива на пазара и на територията на компактните хечбек модели, разкривайки първите снимки на С4 и ë-C4.
•Новото поколение компактен хечбек разчупва стереотипите в сегмента и притежава отличителните качества на Citroën:
•Избор на двигател: 100% електрически, бензинов или дизелов.
•Забележима концепция: силует, заиграващ се с различни автомобилни стилове, който поставя началото на новa линия в стила на Citroën.
•Комфорт на борда: моделът е част от програмата Citroën Advanced Comfort® и отговаря на всички нейни стандарти. Към тях добавя и характерния за електрическата версия ë-Confort.
•Достойни наследници на поколения отличителни хечбек модели, сред които GS, който чества своята 50-годишнина, новият ë-C4 - 100% ëlectric и новият C4 ще бъдат представени на 30 юни и ще бъдат пуснати в продажба в края на 2020 г.


•В СЪРЦЕТО НА СЕГМЕНТА

След успешното навлизане на пазара на SUV моделите със C3 Aircross SUV и C5 Aircross SUV (съответно с 300 000 и 200 000 продажби от лансирането им в края на 2017 г.), Citroën се подготвя за нов ключов етап, завръщайки се решително на пазара на компактните хечбек автомобили, които играят основна роля на европейския пазар (през 2019 г. на тях се падат близо 28% от продажбите в сегмент C). Новият ë-C4 - 100% ëlectric и новият C4 покриват всички очаквания, характерни за сегмента и предлагат модерна концепция на автомобил с характер, адаптиран към съвременния свят. Компактният хечбек на Citroën от ново поколение е с бензинов, дизелов двигател или 100% електрически. Той е вдъхновен от своите клиенти, от начина по който те възприемат автомобила и разполага с всички необходими качества да разтърси един сегмент.


•100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ, БЕНЗИНов ИЛИ ДИЗЕЛов ДВИГАТЕЛ, ПОСРЕЩАТ НУЖДИТЕ НА ВСЕКИ КЛИЕНТ

Новият компактен хечбек модел се предлага с 3 двигателя: 100% електрически, бензинов или дизелов, за да позволи на клиентите сами да изберат високотехнологичния двигател, който най-добре отговаря на техните нужди. ë-C4 – 100% ëlectric е петият автомобил, част от стратегията за електрификация на Citroën, след C5 Aircross SUV Hybrid, Ami, ë-Jumpy и ë-SpaceTourer.


•ИНОВАТИВЕН СИЛУЕТ И УТВЪРДЕН СТИЛ

Новият ë-C4 - 100% ëlectric и новият C4 са две версии на един модел с нова концепция и дръзка идентичност, заемащ полагаемото му се място в сърцето на сегмента. Повдигнатият силует успешно и находчиво съчетава елегантността и динамичността на хечбек с характерни за SUV автомобилите черти. Аеродинамичен и с плавни линии, той разполага с всички отличителни белези на автомобилите Citroën и в същото време поставя началото на нов стил в гамата на марката. Уютното му и технологично купе веднага създава усещането за комфорт и има модерна визия.


•НОВ прочит НА ПРОГРАМАТА CITROËN ADVANCED COMFORT®

Вписвайки се напълно в програмата Citroën Advanced Comfort®, новият ë-C4 - 100% ëlectric и новият C4 осигуряват цялостен комфорт във всяко отношение: комфортът по време на движение се гарантира от окачването Progressive Hydraulic Cushions® и от седалките Advanced Comfort Seats; комфортът на борда се осигурява от голямото вътрешно пространство и практичността на елементите в купето, сред които е и една забележителна иновация за пaсажера отпред, която ще бъде разкрита по време на премиерата; комфортът на духа се постига благодарение на уютната атмосфера и осветеността на купето; комфортът при ползване се осигурява от технологиите и функциите в помощ на водача, улесняващи ежедневието. Към всичко това се прибавя и характерния за новия ë-C4 - 100% ëlectric ë-Confort: липса на шум, плавно управление и нови усещания по време на движение.


•НАСЛЕДНИЦИ НА ПОКОЛЕНИЯ УСПЕШНИ МОДЕЛИ

Компактните хечбек модели на Citroën имат дълга и успешна история, чието начало поставя първият C4 от 1928 г. Част от тази истотия е и GS, избран за европейски автомобил на годината през 1971 г, който тази година чества своята 50-годишнина. Това са поколения автомобили, които в течение на десетилетия са се утвърдили със своя характер, комфорт и пътно поведение: C4-1928, Ami 6/Ami 8, GS/GSA, ZX, Xsara, C4-2004, C4-2010 и C4 Cactus.


Новият ë-C4 - 100% ËLECTRIC и Новият C4 ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ НА 30 ЮНИ 2020 Г.

Източник: www.citroen.bg
 




Коментари

Добави коментар

Реклама