Новини » Любопитно

Какво наистина ни струват колите?Admin18.06.2020г 

Какво наистина ни струват колите? Какво всъщност ни струва една кола? Въпрос, на който много потребители на превозни средства не могат да си отговорят. Сега Volvo иска да хвърли светлина върху въпроса с нова услуга.

Покупната цена, зареждането с гориво, застраховката - повечето шофьори имат предвид и представа за тези фактори. Със загубата на стойност, поддръжката, износването и ремонтите нещата стават малко по-объкващи. Ето защо сега абонаментът за автомобили Care by Volvo предлага лична, безплатна проверка на цената на автомобила.

В сътрудничество с независимите експерти от компанията Schwacke, потребителите могат да получат цялостен преглед на текущите си разходи за превозните си средства.

„Новият вариант за сравнение с моделите или типовете Volvo и тези на други производители също помага да се класифицират цените на офертата тип „ всичко включено “, която, с изключение на зареждането с гориво, обхваща всичко, свързано със собствеността на автомобили“, казват от шведската марка автомобили.

До новата услуга можете да получите достъп чрез уебсайта „Care-by-Volvo“.
Източник: Автопрес


Коментари

Добави коментар

Реклама