Новини » Изложения

Zafira-e Life – електрика за деветима



Admin22.06.2020г 

Zafira-e Life – електрика за деветима

"Салонът на колелата" се очертава електрически – специално при Opel, който ще докара Zafira-e Life при дилърите в началото на 2021 година. Топ моделът на серията Zafira Life се предлага в три дължини -"Малък", "Среден" и "Голям" и ще предлага място за до девет пътници.

Пакетът за задвижване на автомобила вече е добре известен - електрическият мотор, подобно на Corsa-e, осигурява мощност от 100 кВт / 136 к.с. и максимален въртящ момент от 260 Нютонметра. Максималната скорост е ограничена на 130 км/ч. Капацитет на предлаганите акумулатори е 50 и 75 кВтч, което обещава съответно пробег с едно зареждане до 230 или 330 км.

„Батерията с мощност 50 кВтч на Zafira-e Life може да се зареди на 80 процента за 30 минути на станция за бързо зареждане с зарядна мощност от 100 кВт прав ток “, се казва в съобщението на компанията. Батерията от 75 кВтч ще отнеме 45 минути за същото упражнение.

Плъзгащи се врати контролирани от сензор, теглене на ремарке с товар до един тон, пълно мрежово свързване, опции за работа чрез смартфон - потребителите на Zafira-e-Life няма да се лишат от удобството на ежедневната употреба на автомобили. Конфигурации с пет, шест, седем или осем седалки ще се предлагат с кожена тапицерияи, а сгъваемата облегалка на предната пътническа седалка ще позволява транспортиране на предмети с дължина до 3,50 метра. Товарният обем на версията "S" е максимум 3,397 литра, докато при "L" е около 4500 литра.

Налице в колата е Stringer дисплей, радар за разстояние и камера за обратно виждане, както и седем инчов монитор със 180 градусов изглед около колата от “птичи поглед”. В зависимост от оборудването, камерата за обратно виждане също може да прехвърля изображението на вътрешното огледало. Според Opel, Zafira-e Life ще може да бъде поръчан още през лятото на 2020 година.
Източник:Автопрес




Коментари

Добави коментар

Реклама